Huumeita salakuljettanut kissa löydettiin heroiinipussin kanssa, vangittiin ja pakeni vankilasta!


Sri Lankassa kamppaillaan voimistuvaa huumeongelmaa vastaan ja taistelu käy yhä vaikeammaksi, kun rikolliset ovat keksineet alkaa käyttää jo eläimiäkin salakuljettajina.

Viime viikolla poliisit saivat Sri Lankassa kiinni kotkan, jota huumekauppiaat käyttivät poliisin mukaan huumeiden kuljettamiseen. Nyt paikallisessa Welikada-nimisessä supermax-vankilassa on saatu salakuljetuksesta kiinni kissa. Kissa teljettiin vankilassa huoneeseen, josta se kuitenkin onnistui paikallislehden mukaan pakenemaan sunnuntaina.

Vartijoiden kiinniottama kissa yritti salakuljettaa vankilaan lähes 2 grammaa heroiinia, kaksi SIM-korttia sekä muistipiirin kaulaansa ripustetussa pussukassa.

Vankilaviranomaiset eivät ole kommentoineet kissan väitettyä pakoa, mutta he ovat ilmoittaneet, että viime aikoina muurien yli on alkanut lentää yhä enemmän pieniä paketteja, jotka ovat sisältäneet mm. huumeita ja puhelimia.

Colombo Gazette -lehden mukaan Welikada-vankilan vartijat ovat löytäneet viime kuussa lukuisia pussukoita, joissa oli yhteensä 38 kännykkää, 254 akkua, 20 SIM-korttia ja 3,5 grammaa heroiinia. Salakuljetusyrityksistä on pidätetty 15 henkilöä, mutta asiaan sekaantuneiden kissojen tai mahdollisten muiden eläimien määrä ei ole tiedossa.

Alla vankilan julkaisemia kuvia kiinniotetusta ja sittemmin väitetysti paenneesta kissasta.

Lähde: LADbible

Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT