Iholla: Piritta Hagman tajusi surullisen totuuden avioerosta – ”Herranjumala tuntuu pahalta”


Iholla-realitysarjan uusimmassa jaksossa Piritta Hagman avautuu avioeron jälkeisistä vaikeista hetkistä.

Televisiojuontajanakin katsojille tutuksi tullut Piritta Hagman (o.s. Hannula) on vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa. Nykyisin hän työskentelee fysioterapeuttina. Hän erosi entisestä huippujääkiekkoilijamiehestään Niklas Hagmanista vuonna 2018. Heillä on kolme lasta, joiden luona he asuvat vuoroviikoin Helsingin Lauttasaaressa. Piritta asuu muut ajat yksin Porissa.

Piritta kertoo uudessa jaksossa asiasta, joka iski hänelle päin kasvoja, kun hän sai tyttäreltään puhelun ollessaan yksin Porissa. Puhelun taustalta kuului hälyä, joten hän kysyi, missä lapset olivat.

– Nämä ovat just niitä kaikista vaikeimpia avioeron jälkeisiä hetkiä, kun tajuaa, ettei kuulu enää tiettyihin juttuihin mukaan, Piritta sanoo itkuisena.

Lapset olivat isänsä kanssa parin yhteisen kummilapsen syntymäpäiväjuhlissa, jonne Pirittaa ei oltu kutsuttu.

– Nikke ei halua mua tällä hetkellä sinne. Herranjumala tuntuu pahalta, Piritta itkee.

Hän tietää, että ongelma on yleinen avioeron jälkeen.

– Toi on varmaan just yksi niin kuin hirveimmistä syistä, miksi ihmiset eivät halua erota aina, kun se jakaa ystäväpiiriä. Tuntee olonsa tosi hylätyksi. Ihan niin kuin olisi tehnyt jotain väärin.

Hän jatkaa, että hänelle on kuitenkin tärkeintä, että lapset saavat olla juhlissa mukana ja että he saavat edelleen nauttia tutuista ihmisistä ympärillään.

– Perhe on mulle se, joka kannattelee ja se, mitä olen rakastanut siitä asti, kun on sen oman pienen perheensä luonut. On ollut tosi vaikeaa luopua siitä. Se oli niin järkyttävä pettymys. Vaikka yritin kaikkeni, se ei riittänyt, hän sanoo lohduttomana.

Iholla-sarjasta julkaistaan tiistaisin kolme jaksoa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

SUOSITUIMMAT