Iina Kuustonen julkaisi yllättävän saunakuvan – ”Ou nou… Iina kiipelissä


Näyttelijä Iina Kuustonen julkaisi Instagramissa paljon kuvia Pyhätunturilta, jossa hän oli laskettelemassa viikonloppuna.

Muun muassa menestyssarja Ivalo-sarjasta tuttu kaunotar kertoo käyneensä laskettelemassa Pyhätunturilla lapsesta pitäen.

– Kiitos mun vanhemmat, jotka veitte meitä rinteeseen pienestä asti joka vuosi! Aion antaa saman lahjan omille lapsillenikin. En ehkä vie heitä Kitzbühelin maailmancupin mustaan rinteeseen, kuten eräs nimeltä mainitsematon Mikko Kuustonen teki meille kun olin 5-vuotias ja elämäni ensimmäistä kertaa mäessä. Mutta alas tultiin ja rakastuin silti laskemiseen!

Mikko Kuustonen vastasi nopeasti omalla tyylillään.

– Siihen Kitzbühelin mustaan rinteeseen tiivistyy mun filosofia isänä: alamäessä oppii.

Iinan tuoreimman kuvasarjan ensimmäinen otos kuitenkin hämmensi naisen seuraajia. Kuvassa hän nimittäin istuu saunassa yllään toppatakki ja villapipo. Hän on myös vetänyt piponkin päälle hupun.

– Jäädytin itseni rinteessä niin, että vietinkin illan saunassa takki päällä, Kuustonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvasta ei ilmene, oliko sauna lämmitetty, mutta Kuustosen seuraajat ainakin hämmentyivät asetelmasta.

– Ou nou.. Iina kiipelissä 😢voimahali sulle ❤️….

– ❤️ethän vilustuttanut itseäsi?

– Vaatetta, Iina, vaatetta päälle🔥

– Ens kerralla takki ja muut ulkovaatteet pois saunaan mennessä, ei tarvi iltaa olla siellä, pääsee lämpö leviämään eikä vaatteet eristä.

Iina Kuustonen on kihloissa Sebastian Rejmanin kanssa. Heillä on vuonna 2016 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär.

Alla Iina Kuustosen saunakuva. Muut kuvat näkyvät painamalla kuvan reunassa olevaa nuolta.

SUOSITUIMMAT