IL: Danny oikoo väärinkäsitystä: Kyse ei ollutkaan jäähyväisistä


Danny sai hiljattain päätökseen mittavan juhlakiertueensa. Keikkoja mainostettiin muun muassa mainilla ”viimeinen kunniakierros”.

Luonnollisesti Suomen kansa ymmärsi 80-vuotiaan Dannyn uran tulleen päätökseensä kiertueen myötä. Näin ei kuitenkaan ole.

– Ohjelmatoimistot ja keikkajärjestäjät kertovat aina, että nyt on viimeinen kierros, jotta yleisöä saataisiin paikalle. Olen kokenut, että se on väärin, koska se tarkoittaisi että luomisvoimani on loppunut johonkin määräpäivään mennessä eikä minulla ole enää mitään annettavaa, Danny toteaa yllättäen Iltalehden haastattelussa.

– Haluan kiittää yleisöä erityisesti siitä, että he tulivat. En ole kuitenkaan ajatellut niin, etten enää saisi elämässäni tehdä mitään uutta, veteraanilaulaja jatkaa.

Danny kertoo Iltalehdelle, että yleisön reaktiot olivat antaneet hänelle inspiraatiota jatkaa töiden tekemistä. Yleisö oli noussut taputtamaan seisaaltaan jokaisen konsertin päätteeksi.

– Teen vielä muutaman erikoisen hyvän laulun, kunnianosoituksen eräille säveltäjille ja tekstin tekijöille, Danny suunnittelee.

SUOSITUIMMAT