IL: Entistä Salkkaritähteä syytetään ryöstön yrityksestä!


Entistä Salatut elämät -näyttelijä Susanna Indréniä, 54, syytetään ryöstön yrityksestä, uutisoi Iltalehti.

Iltalehden mukaan Indréniä ja hänen ex-miestään Samulia vastaan on vireillä Helsingin käräjäoikeudessa HOK-Elannon nostama tapaus, jossa heitä syytetään 18.1.2020 tapahtuneesta ryöstön yrityksestä. Ryöstön määritelmä on rikos, jossa toisen omaisuutta otetaan tai anastetaan väkivallalla tai sen uhalla.

Indrén kielsi asian Iltalehdelle ja sanoi, ettei tiedä siitä mitään.

– En ole yrittänyt ryöstää ketään. Ei tulisi mieleenikään ryöstää ketään, Indrén ihmetteli Iltalehdelle.

Indrén tiedusteli asiaa myös lakimieheltään, joka ei hänen mukaansa myöskään ollut tietoinen syytteestä.

– Kävin puhelu- ja sähköpostitietoni läpi, ei täällä ole mitään yhteydenottoa. Tämä on nyt todella harmillista, kun olen juuri saamassa työasianikin kuntoon, Indrén pähkäili.

Susanna Indrénin ja häntä 26 vuotta nuoremman Samulin suhde oli myrskyisä ja huhtikuussa Samuli kertoi Seiskalle suhteen olevan lopullisesti ohi, kun hän kävi riitaisan illan jälkeen Pasilan poliisiasemalla selvittämässä, miten saisi omaisuutensa takaisin Susannan luota.

– Susanna ei suostunut antamaan tavaroitani minulle eikä vanhemmilleni, joten minun ei auttanut muuta kuin olla yhteydessä virkavaltaan. Haemme tavarani poliisien kanssa. En olisi koskaan uskonut, että hän uhkaisi henkeäni, Samuli tilitti huhtikuussa Seiskalle. 

Susanna puolestaan kertoi viime vuonna Seiskalle tehneensä Samulista rikosilmoituksen, koska hänen mukaansa mies oli mm. käyttänyt salaa vaimonsa luottokortteja. Susanna syytti Samulia myös pettämisestä.

Susanna Indrén esitti Jaana Niemisen roolihahmoa Salatut elämät -sarjassa vuosina 2001 – 2004. Hän on tuttu myös mm. Pientä pintaremonttia -sarjasta sekä Viidakon tähtösistä ja Julkkis Big Brotherista.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT