IL: Keravalaismies joutui jätetyksi ja lähti masturboimaan kadun varteen – hovioikeus julisti tuomion


Iltalehti uutisoi sangen erikoisesta tapahtumaketjusta, josta hovioikeus antoi tuomion tällä viikolla. 27-vuotiaan keravalaismiehen todettiin syyllistyneen sukupuolisiveellisyyden julkiseen loukkaamiseen. Hän sai maksettavakseen 80 päiväsakkoa eli 960 euroa. Syyttäjä vaati rangaistusta myös lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta syyte hylättiin.

Tuomioon johtanut teko tapahtui toukokuussa vuonna 2017. Tuolloin 24-vuotias mies oli joutunut tyttöystävänsä jättämäksi. Hän oli reagoinut erotuskaan masturboimalla autossaan useita kertoja. Tuomio tuli vain yhdestä kerrasta, mutta mies myönsi oikeudessa pysähtyneensä tyydyttämään itseään useampaan otteeseen.

Iltalehden hankkimien tietojen mukaan tuomioon johtanut teko tapahtui Vantaan Rajakylässä. Paikalle osui kaksi seitsemänvuotiasta tyttöä, joista toinen näki masturboinnin. Auton ovi oli auki. Tyttö painoi auton rekisterinumeron mieleensä ja kertoi asiasta vanhemmilleen. Hän oli nähnyt miehen myös aiemmin, mutta eri autossa.

Mies selosti erikoisen tavan olleen ”hätähuuto”. Hän on sittemmin hakenut apua ja lopettanut kyseisen toiminnan. Mies myönsi, että hän halusi jonkun näkevän itsetyydytystilanteen. Lasten paikalle sattuminen oli ollut hänelle kuitenkin järkytys. Mies oli sulkenut auton oven ja poistunut nopeasti paikalta.

Oikeus katsoi, ettei miehen ollut tarkoitus paljastaa itseään juuri lapsille. Näin ollen syyttäjän vaatima rangaistus lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä hylättiin.

SUOSITUIMMAT