IL: Kuolleen Jasmin Voutilaisen läheiset kertovat järkyttävistä viime hetkistä


Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen kuoli maaliskuussa vain 27-vuotiaana. Nyt hänen perheensä ja läheisensä ovat kertoneet Jasminin viimeisistä elämänvaiheista Iltalehdessä.

Jasmin kärsi vuosia masennuksesta, ahdistuksesta ja paniikkihäiriöstä. Jasminilla oli toki omiakin ongelmia ja käsiteltäviä asioita, mutta ahdistusta lisäsi julkisuuden ja somen kautta tullut viha.

– Hän koki voimakasta somekiusaamista, vainoamista, uhkailua tulla Jasminin kotiin, seksuaalista häirintää sekä haukkumista painosta. Lisäksi hän sai tappouhkauksia. Siinä oli vähän liikaa, ystävä kertoo Iltalehdelle.

Jasmin ei enää liikkunut juurikaan ulkona ystäviensä kanssa vaan pysytteli kotona. Viimeiset kahdeksan kuukautta olivat vaikeita.

– Jasminin vointi oli sellainen, ettei hän enää voinut tehdä töitä, vaikka Salkkarit olikin Jasminin unelma aina ja henkireikä. Hän rakasti tehdä töitä Salkkareissa ja se myös piti häntä pirteänä. Mutta kun omat voimavarat menevät ja olet työkyvytön, sille ei voi mitään. Se oli surullista, hänen ystävänsä Laura Mononen sanoo.

Jasmin haki apua, mutta hänet lähetettiin aina kotiin. Hän haki apua pitkän aikaa ja loppuun asti.

– En pysty ymmärtämään, miksi tilannetta ei otettu vakavasti. Sanoin, että tämä ihminen tarvitsee nyt apua ja pääsyä hoitolaitokseen pidemmäksi aikaa. Että me emme ystävinä pysty olemaan vierellä kellon ympäri, vaikka olimmekin koko ajan yhteyksissä, Laura sanoo Iltalehdessä.

– Hän vielä viimeisenäkin päivänä otti yhteyttä ammattiauttajaan, Laura sanoo.

Illalla hän kuoli.

Jasminin perhe ja läheiset ovat toivoneet artikkelilla pysäyttävänsä ihmisiä ajattelemaan asioita. Jasminin viesti on ollut, että apua pitää jaksaa huutaa – vaikka hän ei itse jaksanutkaan.

-Nämä olkoon Jasminin jäähyväiset, näyttelijän läheinen ystävä Laura Mononen lausuu Iltalehdessä.

Älä etsi pinnallista seuraa vaan tosirakkautta! Uusi suomalainen deittipalvelu Valo – sisään tästä

SUOSITUIMMAT