Ilmaveivi tekee paluun, kun kiekko putoaa jäähän NHL 21 -pelissä


Änärifanien vuotuinen pitkä odotus päättyy 16.10., kun EA SPORTS™ NHL® 21 saapuu pelattavaksi Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleille.

Pelin virallinen traileri yläpuolella.

Pelin kansikuvapelaajaksi on valittu Washington Capitalsin kapteeni Alexander Ovechkin, joka esiintyi kannessa myös NHL 07 -pelissä.

– On todella suuri kunnia päästä NHL 21 -pelin kanteen jo toista kertaa urani aikana. Ja mikä vielä tärkeämpää, olen iloinen näyttäessäni edelleen yhtä hyvältä tämän vuoden kannessa kuin vuonna 2007, Ovechkin veistelee.

Yksi tämän vuoden version suomalaisia kiinnostavista uutuuksista on ilmaveivin paluu virtuaalijääkiekon pariin.

Ilmaveiviin liittyen, Siim Liivikin, Ilmari Pitkäsen ja Henrik Koiviston JARGONI-podcast on tuottanut lyhyen filmin, jossa nähdään ilmaveivi NHL 21 -pelissä Mikael Granlundin ja Markus Granlundin tekemänä.

Alla JARGONI-podcastin ilmaveivi-video.

NHL 21 tarjoaa raikkaan tunteen uudistetun Be A Pro-pelimuodon avulla. Upouusi Be A Pro -kokemus sisältää esimerkiksi parannuksia pelin kerronnallisuuteen ja laatuun antaen pelaajille mahdollisuuden kokea NHL-tähtien elämää sekä jäällä että sen ulkopuolella. Vaikuta managerit, saavuta ykkösvaraus, kilpaile Stanley Cupista ja kasva liigan seuraavaksi tähtipelaajaksi. Pelaajat voivat selvittää tiensä alaketjujen hyökkääjästä aina supertähdeksi asti.

– Yhteisömme on pyytänyt virkistävää Be A Pro -kokemusta, joka asettaa heidät samaan valokeilaan kuin heidän suosikit NHL-tähtien parista, kuten Aleksander Ovetchkin, kertoo NHL 21:n vastaava tuottaja Sean Ramjagsingh.

SUOSITUIMMAT