Ilves pelaa tänään CHL:n runkosarjan päätösottelun – näin valmentaja kommentoi lähtökohtia


Tänään Champions Hockey Leaguen runkosarja laitetaan pakettiin ja suomalaisjoukkueista jäällä nähdään Ilves, joka on jo jatkopaikkansa varmistanut. Päätösottelussa Ilves kohtaa ranskalaisen Rouen Dragonsin.

Vahvan CHL:n pelannut Ilves ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua varsinaisella peliajalla. Jatkopaikka on ollut jo hyvissä ajoin taskussa ja Ilves voi lähteä paineettomasta tilanteesta ranskalaista Rouenia vastaan.

-Meillä on alla erittäin hyvä ja laadukas peli Färjestadia vastaan. Nyt meillä on paikka kierrättää hieman pelaajia ja antaa nuorille pelaajille mahdollisuus sekä antaa ylivoimavastuuta sellaisille, jotka eivät ole sitä tähän asti hirveästi pelanneet, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen kertoo joukkueensa lähtökohdista.

Erinomainen lisä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon!

Vaikka Ilveksellä ei ole jatkopaikan suhteen enää ottelussa panosta, niin runkosarjan loppusijoitus kuitenkin määrittää asemat lähdettäessä pudotuspeleihin.

-Haluamme tietenkin pärjätä mahdollisimman hyvin CHL:ssä ja pelin jälkeen sitten katsotaan millä sijalla olemme runkosarjassa. Ilveksen strategiassa on menestyä Euroopassa ja hyvä sijoitus runkosarjassa antaa paremmat lähtökohdat myös pudotuspeleihin.

Ilveksen tämäniltainen vastustaja Rouen on jo menettänyt jatkopeleihin mahdollisuutensa. Vastustaja on vielä varsin tuntematon Pennaselle.

-Se on meille uusi vastustaja eikä kukaan pelaajistamme ole varmaankaan pelanneet heitä vastaan aiemmin. Varmasti aika tyypillinen keskieurooppalainen joukkue, joka pistää aktiivisesti painetta ja jolla on laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia, Pennanen arvioi tulevaa vastustajaa.

Voita K-ryhmän 50 euron lahjakortti!

Rouen Dragonsin ja Ilveksen ottelu alkaa tänään kello 21.00.

Viaplay näyttää kauden kaikki CHL-ottelut. Runkosarjassa CHL-studioita on luvassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista ja finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisten joukkueiden menestyksestä.

Kaikki ottelut ja tulokset löytyvät CHL:n verkkosivuilta täältä.

Lähde: CHL

SUOSITUIMMAT