Imatran lapsipahoinpitelyn video on karmaisevaa katsottavaa


Kaakkois-Suomen poliisi kertoo tutkivansa pahoinpitelyä, joka tapahtui Vuoksenniskan koulun pihalla, Imatralla, eilen maanantaina 18.5.2020.

Teko videoitiin. Videolla lapsijoukko hyökkää uhrin kimppuun. Uhria lyödään kepillä jalkoihin, ja kun tämä kaatuu maahan, häntä potkitaan rajusti päähän.

Kyseisestä tapahtumasta on poliisin mukaan kuvattu useita videoita, joita on julkaistu sosiaalisessa mediassa. Poliisi ei suosittele videoiden jakamista edelleen, koska tällöin videota jakava henkilö saattaa itse syyllistyä esimerkiksi yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen.

Itse tapahtumasta poliisilla on hyvät tiedot. Poliisilla on tiedossa teosta epäiltyjen henkilöllisyys, ja poliisi jatkaa esitutkintaa heidän osaltaan. Teosta epäillyt ovat kaikki alle 15-vuotiaita. Poliisi toivoo, että keskustelu asian tiimoilta pysyy kaikesta huolimatta asiallisena. Asiasta tiedotetaan lisää tutkinnan edettyä.

Suomalaisen terveyssivuston toimitus katsoi videot tuoreeltaan ja kertoo tietoja, joita julkisuudessa ei vielä ole esitetty. Sivuston mukaan videot ovat äärimmäisen julmia. Sivusto raportoi, että videolla nähdyt lapset ovat alaikäisiä, jopa 10-13-vuotiaita. Kyse on kantasuomalaisten keskinäisestä välienselvittelystä. Kaikki saa alkunsa siitä että uhri tönii pienempää poikaa. Lue tarkemmin TÄSTÄ.

1 KOMMENTTI

  1. Ihan normi meininkiä hyväksynnän hakua, itse ihan samaa tehny ja pompittu tasajalkaa toisen päänpäällä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT