Seiska: Sami Kuronen petti ex-rakastaan Miss Suomen kanssa


Televisiosta ja radiosta tuttu suosikkijuontaja Sami Kuronen, 46, on haastettu käräjille ex-vaimo Anu Vallin toimesta liittyen elatusavun vahvistamiseen.

Seiska on myös tuonut esille lukuisia väitteitä, että Kurosella on ollut vahva taipumus pettämiseen suhteissaan.

Seiskan mukaan Kurosen ja Vallin avioliitto päättyi kolmiodraamaan vuonna 2014. Kuronen oli Seiskan saamien tietojen mukaan tapaillut jyväskyläläistä päätoimittajaa Mirkka Torikkaa kuukausien ajan ollessaan vielä naimisissa.

Torikka Kertoi äskettäin Seiskalle, että Kuronen petti vaimoaan hänen kanssaan ja antoi virheellisen kuvan avioliitostaan. Torikan mukaan Kuronen ”esti määrätietoisesti” yhteydenotot vaimoonsa.

Kuronen alkoi Torikan jälkeen seurustella vuonna 2017 saman vuoden Miss Suomen Michaela Söderholmin kanssa, mutta Seiskan mukaan hän petti Torikkaa myös toisen Miss Suomen kanssa, joka ei ollut Söderholm.

– Ai, teillä on sellainen tieto? No sanotaan näin, että kaikki ei silloin mennyt ihan niin rehdisti kuin Sami antoi ymmärtää, Torikka kommentoi Seiskalle.

Kuronen ja Söderholm erosivat alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen Kuronen nousi otsikoihin yhteisestä lasten kanssa ulkomaille suuntautuneesta perhelomasta radiojuontajaparinsa Jenni Alexandrovan kanssa. Kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.

Kuronen ei ole halunnut kommentoida viime päivinä paljastuneita suhdesotkujaan, mutta Seiskan mukaan hän korosti vuoden 2019 keväällä luottamuksen tärkeyttä parisuhteessa.

– En ole koskaan pettänyt! Jos homma ei toimi ja on tarve pettää, on parempi laittaa parisuhde pakettiin ja lähteä sähläilemään omillaan.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT