IS: ABC-asemalta kadonneen Jani Matilaisen tapauksesta huolestuttavia yksityiskohtia julki


43-vuotias Jani Matilainen katosi 4. marraskuuta aamuyöstä Heinolassa. Hänet on viimeksi nähty ABC-aseman pihalla ja tätä ennen hän oli tallentunut myös valvontakamerakuviin sisätiloissa.

Nyt Janin isä on kertonut poikansa katoamisen yksityiskohdista Iltasanomille.

– Hän sanoi, että lähtee käymään kaupassa. Vaimo näki, miten hän lähti autolla pihasta eikä mikään vaikuttanut olevan pielessä, Janin isä kertoo.

Jani asuu vanhempiensa luona. Illalla isä oli laittanut pojalleen viestiä, koska tämä ei ollut palannut kotiin. Jani ei vastannut ja isä ajatteli hänen menneen jonkun tuttavan luo yöksi.

Myöhemmin isä otti yhteyttä poliisiin. Puhelimen paikannuksen avulla selvisi, että Janin auto on ABC-aseman pihalla ja puhelin autossa.

– Menin autolle ja näin, että Janin insuliinit olivat siellä sisällä ja puhelin oli auton penkillä, isä toteaa Iltasanomille.

– Hän seuraa verensokereitaan puhelimellaan olkapäässä olevalla laitteella, eli hän ei jättäisi puhelintaan, Janin äiti lisää.

Tekstin yläpuolella on Janin kuva. Hän on 178 cm pitkä ja painaa noin 90 kiloa. Janilla on tummat hiukset ja tumma parta. Katoamishetkellä hänellä oli yllään maastokuvioiset housut ja musta moottoripyörätakki, jonka kyljissä on hyvin erottuvat neonkeltaiset raidat. Päässä oli musta lippalakki.

Kaikki havainnot Janista pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 414 222 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

SUOSITUIMMAT