IS: Archien elämässä puhaltavat uudet tuulet – Iida kielsi kommentoimasta suhdekuvioita


Iltasanomien toimittaja on tavannut muuttuneen miehen. Archie Cruz nimittäin ilmoittaa, ettei hän halua enää olla Archie Cruz vaan ihan vaan Arttu Kuosmanen.

– Haluan olla oma itseni, Arttu Kuosmanen. Olen Savonlinnasta kotoisin oleva maalaispoika. Archie Cruzin brändi on ollut jonkinlainen kansainvälisen rokkarin rooli, joka sekoilee menemään, Archie eli nykyinen Arttu toteaa Iltasanomille.

Artun ja Santa Cruz -yhtyeen muiden jäsenten välirikko on ollut jo pitkään tiedossa. Arttu kertookin joutuneensa hiljattain riitojen vuoksi häkellyttävään tilanteeseen.

– En halua, että törmään Metallican keikalla ihmiseen, jonka kanssa olen kiertänyt kymmenen vuotta maailmaa ja hän ei edes moikkaa minua. Se on sanoinkuvaamattoman outo fiilis, Arttu kuvailee tapahtunutta.

Nyt Arttu onkin kääntänyt uuden lehden elämässään. Hän pahoittelee Iltasanomissa julkisesti tekemiään virheitä, jotka ovat johtaneet välirikkoon entisten bändikavereiden kanssa. Uuden elämän merkiksi Arttu julkaisee myös ensimmäisen suomenkielisen singlensä. Haaveissa on levytyssopimus.

Artun muuttunut asenne näkyy myös hänen ja Iida Vainion suhteen kommentoinnissa julkisuudessa.

– Iida toivoi, etten puhu suhteesta mitään nyt. Kunnioitan hänen toivettaan (…) Ehdottomasti haluan mennä naimisiin. Se on kuitenkin kallista puuhaa ja haluan kunnolliset häät. Haluan olla myös varma siitä, että hetki on oikea, Arttu tyytyy toteamaan Iltasanomien toimittajalle.

SUOSITUIMMAT