IS: Iida Vainio ja Archie Cruz kertovat viimein totuuden suhteestaan!


Kaikki, jotka ovat seuranneet Iida Vainion ja Archie Cruzin suhdetta, janoavat tietää, mistä ihmeestä kaksikon välillä oikein on kysymys. Koko romanssi ehdittiin jo laittaa julkisuushakuisuudeen piikkiin, mutta sitten Archien ulostulot saivat empimään, onko kaksikko sittenkin umpirakastunut toisiinsa.

Nyt Iida ja Archie avaavat tilannetta Iltasanomien haastattelussa, ja etenkin Archie. Hän myöntää aluksi olleensa innostunut suhteen saamasta julkisuudesta. Se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, etteikö hän olisi ollut innostunut myös Iidasta.

– Olihan se aika viihdyttävää, kun se koko rumba lähti käyntiin. Siitä tulee sellainen tosi hyvä rush, kun kaikki mitä sanot kiinnostaa ja se kirjoitetaan lehteen. Jossain vaiheessa sitten lakkasin vastaamasta puhelimeen, koska halusin ottaa vähän rauhaa omille aivoilleni, Archie selostaa Iltasanomille.

Rauhoittumisen jälkeen hän oli tajunnut olevansa aidosti rakastunut Iidaan. Rokkari myöntää, että häntä oli jännittänyt muiden ihmisten suhtautuminen suhteeseen. Archien kaverit olivat kuulemma sanoneet, että Iidan tapaileminen vie miehen musiikkiurasta loputkin uskottavuuden rippeet.

– Kaikki tapahtui niin nopeasti, että mulle iski pakokauhu. Toiset ihmiset saivat mut kyseenalaistamaan koko homman. Menin niin paniikkiin, että halusin perua kihlat, Archie myöntää Iltasanomille.

Nyt alun pelot ja epätietoisuus on kuitenkin selätetty ja pariskunta asuu onnellisesti avoliitossa.

 

SUOSITUIMMAT