IS: Iida Vainio kertoo totuuden Suomesta lähdöstään – taustalla tappouhkauksia


Iida Vainio kertoi jokin aika sitten muuttavansa Eestiin. Hän avasi syitä hyvin ympäripyöreästi ja totesi elämäntilanteen olevan nyt sopiva ulkomaille lähtöön.

Nyt Iida kuitenkin kertoo Iltasanomille, että taustalla on myös pelkoa. Hän kokee julkisilla paikoilla liikkumisen ahdistavaksi julkisuuden vuoksi. Tällä viikolla Iida oli joutunut kadulla tilanteeseen, jossa hän oli pelästynyt miespuolisen henkilön käytöstä toden teolla.

– Siellä (Eestissä) voin mennä ihan rauhassa kaikkialle, eikä pelota. Se on todella hurjaa, että joutuu pelkäämään itsensä puolesta. En ole tehnyt kenellekään mitään pahaa, niin en ymmärrä, miten voin ärsyttää ihmisiä niin paljon, että he ovat valmiita tappamaan minut, Iida toteaa Iltasanomille.

Lisäksi hän kärsii somekiusaamisesta.

– Tulee todella paljon pahaa ilman, että olen tehnyt mitään. En ole tehnyt kenellekään mitään pahaa ja tulee todella ikäviä kommentteja. Olen itkenyt pari iltaa, kun on ollut todella huono fiilis siitä.

Iida lisää, että julkisuuden varjopuolet ovat tulleet hänelle ikävänä yllätyksenä.

– Ihmiset aina sanovat, että itsepähän lähdit. Ei sen kuuluisi mennä noin, että joudut pelkäämään, Iida painottaa Iltasanomille.

SUOSITUIMMAT