IS: Mikko Leppilammen rikostutkinnassa uusi käänne


Mikko Leppilampeen liittyvä rikostutkinta on saatu lähes päätökseen. Tapaus siirtyy poliisilta syyttäjälle syyteharkintaan lähiaikoina. Asiasta kertoo Iltasanomat.

Rikosnimikkeenä on seksuaalinen ahdistelu. Tapaus tuli alun perin julkisuuteen, kun Seiska paljasti toukokuussa, että Leppilammesta on tehty rikosilmoitus. Lehden tietojen mukaan epäilty teko olisi tapahtunut Inarissa asiakaspalvelutilanteessa. Leppilampi oli tuolloin paikkakunnalla kuvaamassa Ivalo-sarjaa.

Iltasanomat ei ole tavoittanut Leppilampea kommentoimaan rikosasian etenemistä. Näyttelijä ei ole ylipäätään kommentoinut hänen käytökseensä liittyviä väitteitä medialle. Leppilampi astui kuitenkin esiin somessa, kun Seiska uutisoi rikosilmoituspaljastuksen jälkeen, että näyttelijä olisi aiemmin käyttäytynyt asiattomasti useammassa kauneushoitolassa.

– Minusta esitetyt väitteet epäasiallisesta käytöksestä kauneushoitoloissa ovat valheellisia. En ole koskaan loukannut kenenkään seksuaalista itsemääräämisoikeutta, Leppilampi totesi Instagram-julkaisussaan.

SUOSITUIMMAT