IS: Miss Helsinki -finalisti joutuu vankilaan – katso kuva


Iltasanomat uutisoi Helsingin hovioikeuden torstaina vahvistamasta tuomiosta. Miss Helsinki -finalistina julkisuuteen tulleen Karoliina Ala-Kantin, 29, käräjäoikeudessa saama kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdoton vankeusrangaistus pysyi voimassa.

Missikaunotar yritti valittaa linnatuomiosta, jonka hän sai silloisen miesystävänsä törkeästä pahoinpitelystä. Iltasanomien hankkimien oikeuspapereiden mukaan Ala-Kantti vetosi siihen, että hän on sittemmin lopettanut alkoholin käytön kokonaan.

Lisäksi hän kertoi keskittyvänsä nykyään yritystoimintaansa, työn tekoon ja liikunnan harrastamiseen. Ala-Kantti korosti myös käyvänsä nykyään terapiassa. Pahoinpitelyn uhri vahvisti naisen elämänmuutoksen, mutta hovioikeus ei lieventänyt tuomiota.

Ala-Kantti iski miesystäväänsä veitsellä selkäpuolelle vasemman olkapään taakse. Pistohaava ulottui keuhkopussiin asti ja uhrille aiheutui ilma- ja veririnta. Puukotus tapahtui vuonna 2019 uhrin asunnolla. Syyttäjä vaati naiselle alun perin rangaistusta tapon yrityksestä.

Ala-Kantin Miss Helsinki -finalistikuva alla.

SUOSITUIMMAT