IS: Näin paljon ex-vaimo Helena on käyttänyt Mikko Koivun rahoja


Helena ja Mikko Koivun riitaisaa avioeroa on puitu jo vuosia. Nyt oikeus on antanut päätöksensä ex-pariskunnan avioehtoon liittyen.

Avioehdon mukaan kummallaan ei ole oikeutta toisensa omaisuuteen. Helenalla on kuitenkin oikeus miljoonan euron kertakorvaukseen eron sattuessa. Helena vaati oikeusteitse avioehdon kohtuullistamista.

Iltasanomien hankkimien asiakirjojen mukaan oikeus päätti, että Helena ei saa muuta korvausta miljoonan euron lisäksi. Lisäksi hänen katsotaan jo saaneen Mikolta eron jälkeen niin paljon rahaa, että maksettavaa on enää 196 458 dollaria eli noin 179 000 euroa.

Iltasanomien selvityksen mukaan Mikko on maksanut eron jälkeen muun muassa ex-vaimonsa luottokorttilaskuja noin 658 000 dollarin edestä sekä Edinan-kodin ylläpitoon liittyviä kuluja noin 183 000 dollarin edestä.

Lisäksi Helena oli saanut 300 000 dollaria, jotka hän käytti oikeuspapereiden mukaan yrityksensä perustamiseen ja elämäntyylinsä ylläpitämiseen. Mikko Koivu oli myös maksanut Helenan oikeudenkäyntikuluja 575 000 dollarilla. Yhteissumma kohoaa siis noin 1,8 miljoonaan euroon.

SUOSITUIMMAT