IS: Pitkän musiikkiuran tehnyt Pedro Hietanen on vakavasti sairas


Vuosikymmeniä musiikin ja viihteen parissa toiminut monitoimimies Pedro Hietanen kertoi huolestuttavia uutisia terveydentilastaan.

73-vuotias Hietanen tunnetaan muusikkona, kapellimestarina ja tuottajana. Ammattilaisuransa hän aloitti jo kauan sitten, 1960-luvulla. Hietasen osaamisen kirjo musiikin saralla on laaja, sillä hän osaa soittaa pianoa, sähköurkuja sekä harmonikkaa.

Kunnioitettavan pitkästä urastaan huolimatta Hietanen aikoo edelleen jatkaa musiikin parissa, vaikka vaimon kuolema kaksi vuotta sitten ja nyt kohdannut sairaus varmasti koettelevat.

– Ystäväni Dave Lindholmin laulun sanoin: älä heitä toivoa pois, Hietanen toteaa.

Terveydentilastaan Hietanen ei aio kertoa tarkemmin.

– Pitää paikkansa. Olen vakavasti sairas, mutta en kommentoi terveydentilaani sen enempää, en myöskään tästä eteenpäin, Hietanen toteaa kohteliaasti.

Hietanen on uransa varrella toiminut Wigwam-yhtyeessä, Pepe ja Paradise -ryhmässä ja hän perusti myös Pedro’s Heavy Gentlemen -yhtyeen 1980-luvulla.

M.A. Nummisen kanssa musiikkialan veteraani on ollut yhteistyössä jo viidellä eri vuosikymmenellä. Musiikin teon ohella kaksikko on hauskuuttanut ihmisiä Pommi-kissan ja Gommi-jäniksen hahmoissa, ja onpa Hietanen nähty myös Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa tv:n sketsiohjelmissa.

Musiikkiuraansa ja elämäänsä Hietanen kommentoi tiivistetysti yhdellä lauseella.

– Olen kaikesta kiitollinen ja onhan tämä ollut tähän asti kiintoisa matka.

Lähde: Ilta-sanomat
Artikkelikuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT