IS: Susanna Indrén sai aivovamman – ex-aviomies passitettiin vankilaan


Iltasanomat uutisoi Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden langettamasta tuomiosta. Näyttelijä Susanna Indrénin ex-aviomies tuomittiin kahden vuoden ja yhdentoista kuukauden  vankeusrangaistukseen.

Samuli Rasmus Salmisen, 31, katsottiin syyllistyneen muun muassa varkauteen, törkeään varkauteen, laittomaan uhkaukseen, vahingontekoon, kotirauhan rikkomiseen ja kahteen törkeään pahoinpitelyyn.

Erinomainen lisä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon!

Iltasanomien selvityksen mukaan Salminenon aiemmin tuomittu useista muista rikoksista ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja hän syyllistyi uusiin rikoksiin koeajalla.

Rajuimmat tuomioon johtaneet rikokset tapahtuivat kesällä 2022. Salminen hakkasi ex-puolisoaan nyrkillä kasvoihin useita kertoja ja painoi rinnasta polvella. Indrén joutui sairaalahoitoon ja hänellä todettiin aivovamma.

Iltasanomien selvityksen mukaan Salminen hyökkäsi uudelleen Indrénin kimppuun tämän päästyä sairaalasta. Hän muun muassa kuristi ja hakkasi ex-puolisoaan. Näyttelijä kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän joutui teho-osastolle. Indrénillä todettiin uusi, keskivaikea aivovamma.

Voita Gigantin 50 euron lahjakortti!

Tuomio ei ole lainvoimainen eli siitä on mahdollisuus valittaa hovioikeuteen.

SUOSITUIMMAT