Jaajo Linnonmaa muisteli yhteistyötään Anni Hautalan kanssa – katso upeat kuvat vuosien varrelta


Peräti yhdeksän kertaaa vuoden radiojuontajaksi valittu Jaajo Linnonmaa on juontanut vuosikaudet Radio Suomipopin supersuosittua Aamulypsyä Anni Hautalan kanssa. Kaksikon yhteinen taival alkoi jo vuonna 2006, kunnes Hautala jäi ensimmäiselle äitiyslomalle vuonna 2009 ja siirtyi sen jälkeen muille kanaville omiin suosittuihin ohjelmiinsa.

Linnonmaa piti Aamulypsystä välivuoden vuonna 2012, jolloin myös koko ohjelma oli tauolla. Linnonmaan ei tarvinnut kauaa suostutella Hautalaa takaisin, kun suosikkiohjelma teki paluun. Hautala on myös Linnonmaan toukokuussa syntyneen Steve-pojan kummitäti.

Tässä Linnonmaan kaunis kirjoitus ohjelmasta tänään äitiyslomalle jääneelle Hautalalle.

– 2012 soitin Annille Ounasvaaralta, jossa pidin välivuotta, että pitäis tavata. Kerroin, että mua kyseltiin radioon takas ja tulisin, jos Anni suostuis kaveriksi. Anni vastas sekunnissa ”tottakai”. Arvostin tätä suuresti, sillä Anni oli toisella kanavalla silloin hommissa ja hänellä oli oma menestyvä ohjelma. Nyt ollaan vedetty taas kevyt 8 vuoden etappi, johon on mahtunut aika monta kuppia kahvia ja ikimuistoista seikkailua. Taidettiin 2013 comebackin jälkeen nousta kuukaudessa Suomen kuunnelluimmaksi ohjelmaksi ja sitä ollaan oltu siitä asti. Nauti mammalomasta ja sitten taas jatketaan ☕️ #aamulypsy

Katso alta upeita kuvia Linnonmaasta ja Hautalasta vuosien varrelta. Lisää kuvia saa näkyviin painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa Instagramissa.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT