Janne ”Nacci” Tranbergin ex-vaimo kertoi uutuuskirjassaan synnytysosastolla sattuneesta tapauksesta


Etsintäkuulutus, katiska-vyyhti, arki rikollisen kanssa rikollisten ympärillä – millaista elämä niiden keskellä on? Janne ”Nacci” Tranbergin ex-vaimo Hanna Hertell julkaisi tänään kirjan, jossa käydään läpi tarina siitä, mitä rikollisen puolison arki on.

Docendon julkaisemassa Hanna Hertell & Heidi Holmavuo: Rikoksia ja rakkautta -kirjassa Hanna kertoo muun muassa tapauksesta synnytysosastolla.

– Janne tuli kahden poliisin kanssa synnytysosastolle. Samassa huoneeseen tulee hoitaja, joka katsoo vuoroin Jannea, vuoroin poliiseja ja vuoroin minua ja kysyy: ”Ketäs nää on?”

– Sanoin, että siinä näyttäisi olevan muutama poliisi ja minun tulevan lapseni isä. Hoitaja lähti huoneesta selvästi hämillään. Seuraavaksi huoneeseen asteli lääkäri, joka sanoi, että ei tämä kyllä nyt synny ja että voi mennä kaksikin vuorokautta. Poliisit totesivat lähes yhteen ääneen, että tänne ei jäädä.

Hanna soitti samalle poliisille, kun synnytys lopulta käynnistyi.

– Sanoin, että tää syntyy nyt. Poliisi kysyi unissaan, olenko varma. Kun sain vakuutettua nukkuvan poliisin, oli sairaalan piha hetkessä täynnä poliisiautoja.

– Janne tuli synnytyssaliin poliisien kanssa. Tai ne lähinnä yritti tulla sinne, mutta Janne sanoi niille, että tänne ette tule. Täällä ei ole edes ikkunaa ja täältä en karkaa.

SUOSITUIMMAT