Jesse Kaikuranta herättää huolta tilapäivityksellään – ”sain lääkäriltä huonoja uutisia”


Laulaja ja pop-muusikko Jesse Kaikuranta sai terveyteensä liittyviä huolestuttavia uutisia lääkäriltä. Mies kertoo tuntemuksistaan somekanavallaan julkaistussa kuvassa.

– Mä sain 5 kk sitten lääkäriltä aika huonoja uutisia ja tein elämälläni aika täyskäännöksen. Muutin ruokavalioni ja aloin liikkua säännöllisesti ensimmäistä kertaa elämässäni, kommentoi Kaikuranta Instagramiin julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Hymyssä suin kuvassa oleva laulaja on syystäkin tyytyväinen, sillä elämäntapamuutos näkyy terveydessä ja ulkoisessa olemuksessa.

– En oo rehellisesti sanottuna koskaan voinut näin hyvin – niin fyysisesti, kuin henkisesti. Ihanaa perjantaita kaikille, hän kirjoittaa.

Kaikuranta esiintyy kuvassa pelkissä alushousuissa, mikä viestii myös kohonneesta itsevarmuudesta. Ihmiset ovat jopa kysyneet vinkkejä muuttuneiden elämäntapojen toteuttamisesta.

– Onneksi olkoon Jesse 🔥👏 Hienoa duunia. Saako kysyä, mitä lääkärin uutisissa oli se, mikä sai sut muuttamaan elämäntapoja?

– Korkea verenpaine, kolesteroli ja alttius sydän- ja verisuonitaudeille. Nyt näin muutama mainitakseni 😅 kuuluu Jessen vastaus.

– todella hieno juttu, että oot ottanut sanoista opin ja lähtenyt toteuttamaan uutta terveempää sinua 😍 I N S P I R A T I O N ✨ kuuluu kysymyksen esittäneen vastaus.

Viimeinen sana viittaa inspiraatioon, jonka muutos oletettavasti herätti lukijassa.

Katso Kaikurannan elämänmyönteinen kuva alapuolelta.

Lähde ja kuvat: Instagram / Jesse Kaikuranta

SUOSITUIMMAT