Joel Armia tehokkaana, Montreal silti kesälomalle – epäonni varjosti Canadiensin peliä


Joel Armian, Nick Suzukin ja Jonathan Drouinin muodostama hyökkäysketju oli tehollisesti Montrealin paras kuudennessa kohtaamisessa. Suzuki viimeisteli joukkueen molemmat maalit, Armian ja Drouinin saldo oli 0+2. Kolmikon panos ei kuitenkaan yksistään riittänyt, ja Philadelphia Flyers marssi otteluparista jatkoon 3-2-voitolla.

Erityisen murheellinen ilta oli Montrealin ykköspakkiparille, sillä Shea Weber ja Ben Chiarot olivat jäällä jokaisen Flyersin maalin aikana. Huonoa tuuriakin oli mukana, kun ottelun avausminuutilla kiekko kimposi Weberin kautta ohi Carey Pricen. Flyersin toisessa maalissa Artturi Lehkonen puolestaan ohjasi kiekon mailallaan omaan maaliin.

Montrealin ja Philadelphian sarja oli erittäin fyysinen, sillä esimerkiksi taklauksia tilastoitiin 364 kappaletta, noin 60 yhtä ottelua kohden. Eniten tunteet höyrysivät viidennessä kamppailussa, jolloin nähtiin lukuisten torikokouksien lisäksi yksi ulosajo, kolme käytösrangaistusta ja 67 jäähyminuuttia.

Tunteikkaan otteluparin tultua päätökseen Montrealin pelaajia lohduttaa varmasti, että he pääsevät jälleen perheidensä luokse. Tämänkertainen artikkelin liitteenä oleva video on valittu hyvän urheiluhengen kunnioittamiseksi, kun kuuman sarjan päättäneet joukkueet kättelevät rehdisti toisiaan taistelun tauottua.

Yön NHL-tulokset:

Montreal – Philadelphia 2-3 (Joel Armia MTL 0+2), Philadelphia jatkoon voitoin 4-2
Vancouver – St. Louis 6-2, Vancouver jatkoon voitoin 4-2

SUOSITUIMMAT