Johanna, 28, ja Renny Harlin, 62, – kesävauva!


Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, julkaisi sunnuntaina Instagramissa vauvauutisen. Kuvatekstissä Harlin paljastaa vauvan lasketun ajan olevan heinäkuussa.

– Olen kiitollinen, nöyrä, sanaton. Kaikki unelmani ovat nyt käyneet toteen Johannan kanssa ❤️🙏😭, Harlin kirjoitti englanniksi.

Renny ja Johanna menivät kihloihin tasan vuosi sitten ystävänpäivänä ja he avioituivat viime kesänä. Hääjuhlia vietettiin syyskuussa Saint-Tropezissa.

Tällä hetkellä Kreikassa asuva pariskunta on ilmoittanut aikovansa muuttaa pysyvämmin Miamiin, jossa vauva tulee syntymään ja saa siten Yhdysvaltojen kansalaisuuden.

Johannalle lapsi on ensimmäinen. Rennyllä on myös aikuinen poika Luukas.

Seiska bongasi Rennyn elämäkertakirjasta Renny Harlin – ainutlaatuinen elämäni (Tammi) mielenkiintoisen yksityiskohdan. Renny nimittäin kertoo kirjassa olleensa teini-iässä nolostunut ja vaivaantunut isänsä korkeasta iästä. Isä oli 62-vuotias, kun Renny syntyi. Rennyn ja tulevan lapsen ikäero tulee olemaan hieman suurempi, sillä Renny täyttää maaliskuussa 63 vuotta. Seiskan mukaan Rennyn isällä ja äidillä oli 24 vuotta ikäeroa. Rennyn ja Johannan ikäero puolestaan on lähes 35 vuotta.

Alla Renny Harlinin julkaisema vauvauutinen. Kuvassa näkyy selvästi Johannan pyöristynyt vatsa.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT