Johanna ja Renny Harlinin rakkaudessa ryppyjä: ”Vanha, hullu Renny otti minusta otteen”


Johanna ja Renny Harlin on totuttu näkemään julkisuudessa aina erityisen onnellisina ja hymyileväisinä. The Harlins -ohjelman kolmannella tuotantokaudella päästään kuitenkin näkemään, että Harlinitkin ovat aivan tavallisia kuolevaisia.

Rennyn 64-vuotissyntymäpäivän kynnyksellä Johanna ottaa kameran edessä puheeksi miehensä käytöksen. Episodi on tapahtunut edellisenä päivänä.

– Mitä kaikkea on oikeasti tapahtunut ja mitä olemme luoneet ja sinulle tulee tuollainen heikko hetki, niin kuin eilen, että mietit, onko tämä vuosi jotenkin ollut tarpeeksi, Johanna selostaa.

Voita 100 € joulurahaa!

Johanna muistuttaa, että he ovat saaneet aivan kaiken haluamansa. Renny on samaa mieltä ja katuu käytöstään.

– Häpeän sitä, että vanha, hullu, kunnianhimoinen, armoton Renny otti hetken minusta otteen ja sekoitti pääni. Sitten autoit minut takaisin maan pinnalle ja tajuamaan, mikä tässä maailmassa merkitsee, Renny muotoilee allapäin.

Johanna toteaa ymmärtäväisenä, että pariskunta selviää Rennyn heikoista hetkistä jatkossakin yhdessä. Renny puolestaan intoutuu opastamaan itseään.

– Minun ei tarvitse mitata kaikkea elämässäni sillä, miten menestynyt olen ammatissani. Se on hulluutta. Kuka menee joku päivä hautaansa ja ajattelee, että kylläpäs olin hyvä ammatissani. Kyllä sen sijaan se, että kylläpäs olin hyvä aviomies ja hyvä isä.

SUOSITUIMMAT