Ensitreffit-pappi Kari Kanala oli sarjapettäjä – ex-vaimo lataa suorat sanat kirjassa


Tiistaina julkaistiin Heli Pruukin kirjoittama Kari Kanala – Pappi ja pelimies -kirja. Siinä käydään muun muassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tunnetuksi tulleen Kanalan lukuisia naissuhteita.

56-vuotias Kanala on tätä nykyä onnellisesti naimisissa niin ikään pappina toimivan Millan kanssa. Avioliitto on Kanalan kolmas. Ensimmäisen liitto parikymppisen Kanalan kanssa ei sitten ollutkaan niin auvoinen.

Hän myöntää kirjassa pettäneensä ensimmäistä vaimoaan Katria jo ennen naimisiinmenoa. Häiden jälkeen hän oli ihastunut vähän väliä muihin naisiin ja säätänytkin useamman kanssa. Katri ei ollut aluksi ymmärtänyt, mistä on kysymys.

– Minulla on raskaita muistikuvia siitä, miltä tuntui, kun Kari ei tullutkaan yöksi kotiin. Sitä alkoi tapahtua yhä useammin. Viereisellä kadulla oli bussipysäkki, ja heräsin joka kerta kuuntelemaan, pysähtyykö bussi ja tuleeko Kari. Se oli ahdistavaa aikaa, ex-vaimo kuvailee tuntojaan kirjassa.

Kanala toteaa kirjassa aikuistuneensa kunnolla vasta nelikymppisenä.

– Eniten minua noissa menneissä vuosissa surettaa se, että olen käytökselläni haavoittanut toisia. Hävettää, miten hävytön olen ollut, Kanala toteaa Heli Pruukin kirjoittamassa kirjassa.

SUOSITUIMMAT