Jutta Larm avautui nykypäivän suorittamisesta: ”Vaadimme itseltämme ihan hirveästi”


Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm, 50, teki hiljattain sometililleen postauksen, joka käsitteli vaatimuksia, joita asetamme itsellemme tänä päivänä:

-Musta tuntuu, että nykypäivänä vaadimme itseltämme ihan hirveästi. Päivän aikana pitäisi tulla ihan järisyttäviä suorituksia, jotta nukkumaan mennessä tulisi olo, että oli hyvä ja tuottava päivä. Ja herra paratkoon, jos tehtävälistalle jäi tekemättömiä juttuja – niitä sitten murehtii siinä sängyssä. Tai alkaa kelata juttuja, jotka olisi voinut tehdä paremmin. Ja sitten voikin sanoa heipat levolliselle unelle.

-Näistä itsellemme asettamista vaatimuksista voi olla vaikeaa päästä eroon, mutta yksi juttu on ainakin hyvä yrittää: ettei anna suoritettujen töiden ja tehtävien määritellä sitä, millainen päivä on ollut hyvä.

Voita 100 € joulurahaa!

Juttu myös kertoi, millainen on hänen mielestään onnistunut päivä:

-Hyvä päivä voi olla sellainenkin, ettei tee yhtikäs mitään. Se vast tekeekin touhukkaan ihmiselle (kuten mulle) äärettömän hyvää. Tai tekee vain sellaisia asioita, jotka tuovat itselle iloa. Tai sitten tekee ne työt just niin hyvin kuin sillä hetkellä pystyy. Koska riittävän hyvin on tarpeeksi.

-Kun kääntää valokeilan niihin asioihin, jotka ovat hyvin ja joissa on onnistunut, mieli rauhoittuu. Ja ehkä siinä nukkumaan mennessäkin voi huokaista syvään sisään ja todeta: “olipa hienosti eletty päivä”. Ja muista, että olet arvokas itsellesi ja muille myös sellaisina päivinä, kun et tee mitään.

Altai tai Instagramista voit tsekata tämän päivityksen.

Lue myös: Jutta Larm avautui parisuhteista: ”Kumppani ei ole ajatustenlukija”

SUOSITUIMMAT