Kaksinaismoralismi on tämän päivän vitsaus


Viime päivinä olemme saaneet lukea otsikoita, jotka on syntynyt, kun useat mielensäpahoittajat ovat aktivoituneet siitä, kun joku on erehtynyt mainitsemaan tv:ssä sanan ”tissit”. Tähän on tultu. Huumori sekä sukupuoliset erot on poistettu tämän päivän yhteiskunnasta ja kulttuuristamme.

Tottakai olen iloinen tasa-arvosta, jotta naisilla ja miehillä on samat oikeudet. Mutta välillä keskustelut tämän asian ympärillä saa aivan kohtuuttomat mittasuhteet, kuten mielestäni nyt jälleen on käynyt. Kunpa kaikki energia joka tällaiseen käytetään, käytettäisiin johonkin oikeasti merkittävään. Se, että puhuu miehistä miehinä ja naisista naisina, ei tee ihmisestä automaattisesti sovinistia. Sehän on puhdasta biologiaa! 

Minusta kasvoi hyvin perinteinen nainen. Pidän erittäin tiukasti kiinni miesten- ja naisten välisistä eroista ja erittelen ’miesten ja naisten asiat’. Tiedän, että moni ns. ’miesasia’ varmasti sujuisi minulta, mutta pidän periaatteistani tiukasti kiinni, enkä koske asioihin mitkä ns. kuuluu miehille. Toisinaan joudun perustelemaan periaatteitani. En ole vielä eläissäni esimerkiksi kajonnut auton konepellin alle, sillä tässä tulee vastaan periaatteeni; se on ’miesasia’. Ainoa mitä teen autolle on tankkaan sen ja pidän puhtaana. Kaikki muu autoihin liittyvä kuuluu mielestäni miehelle.

Kotityöt kuuluukin sitten mielestäni pääosin naiselle. Taas tullaan siihen osaamiseen, kyllähän jokainen mies osaa halutessaan siivota, mutta mielestäni nämä ovat luontaisesti ’naisasia’. Mielestäni naisen tulee olla perheen kodinhengetär, kun taas miehen tulisi olla kodin turva, joka suojelee perhettään. 

Olen hyvin perinteinen myös siinä, että mielestäni nainen ei voi lähestyä miestä vaan aloitteen pitää tulla aina mieheltä. Lisäksi miehen tulee avata naiselle ovi ja kantaa laukut. Olen opettanut sukupuolirooleja myös lapsilleni ja olen ylpeä, että 8vuotias poikani avaa esimerkiksi kaupassa ovet aina naisille, kun moni aikuinenkaan mies ei sitä osaa.

En tuomitse ihmisiä, jotka kokevat tarvetta olla tasavertaisia vastakkaisen sukupuolen kanssa ja haluavat suoriutua molempien sukupuolien rooleista yhtä hyvin. Kunnioitan sydämestäni kaikkia ihmisiä, sillä jokainen meistä on syntynyt ja kasvanut tänne omine mielipiteineen sekä periaatteineen ja kaikkia tulisi kunnioittaa. Minulle itselleni omassa arjessani on kuitenkin tärkeää, että nainen on nainen ja mies on mies ja olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut syntyä naiseksi!

On surullista, että tänä päivänä joutuu omia mielipiteitäänkin pyytelemään anteeksi ja olemaan pahoillaan vähän kaikesta, vaikka on olemassa sananvapaus. Tekee niin tai näin, aina joku pahoittaa mielensä ja asiat saa tänä päivänä valtavat mittasuhteet. Puhutaan tasa-arvosta, jotta jokainen olisi tasavertainen. Mutta samaan aikaan nostetaan ihmisiä suorastaan kivitettäväksi jos jonkun mielipide poikkeaa omasta. Kaksinaismoralismi on tämän päivän vitsaus.

SUOSITUIMMAT