Karita ja Petri Tykän aviokriisissä uusi käänne: ”Käsittelemme asioita”


Karita Tykän aviomies Petri Tykkä julkaisi torstaina Facebookissa tunteikkaan kirjoituksen. Hän kertoi hakevansa avioeroa ja avautui sangen yksityiskohtaisesti parisuhdekriisin syistä.

Pari päivää myöhemmin Petri poisti kirjoituksensa. Nyt hän on tehnyt uuden julkaisun selittääkseen ulostuloaan.

– Alunperin pienelle ryhmälle tarkoittamani avautuminen levisi kuin kulovalkea niin nettipalstoille kuin iltapäivälehtien sivuille. Olen tosi noviisi Facebookin ja muun somen osalta, enkä ymmärtänyt että postaukseni oli julkinen kaikille. Sen piti olla näkyvillä pelkästään FB-ystävilleni, Petri selostaa.

Hän kertoo ymmärtäneensä asian vasta, kun tutuilta ja tuntemattomilta alkoi sadella viestejä.

– Nyt jälkikäteen ajateltuna alan olemaan jollain asteella samaa mieltä, että olisin voinut jättää tuon postaukseni väliin tai ainakin tehdä siitä hieman siistimmän, sillä tarkoitukseni ei ollut aiheuttaa Karitalle nyt muodostunutta harmia.

Petri kertoo olleensa yhteydessä vaimoonsa ja kuullensa tämän saaneen todella ikäviä viestejä. Petri korostaa, ettei halua Karitalle mitään pahaa pettymyksestään huolimatta.

– Toivoisin ettei hänelle lähetettäisi mitään negatiivisia viestejä. Käsittelemme Karitan kanssa jatkossa näitä asioita somen ulkopuolella, joten toivoisin että hänet jätettäisiin nyt vihdoin rauhaan, sillä kukaan ei ansaitse saada tuollaisia viestejä, oli sitten tapahtunut mitä tahansa, Petri vetoaa.

SUOSITUIMMAT