Katri Helena palasi julkisuuteen – tältä hän näyttää nyt


Lähes 2 miljoonaa äänitettä uransa aikana myynyt sinivalkoinen laulajalegenda Katri Helena, 76, jäi vuonna 2018 sairauslomalle määrittelemättömäksi ajaksi, eikä häntä ole sen jälkeen juurikaan nähty julkisuudessa.

Iloinen poikkeus oli vuoden 2020 The Voice of Finland -kausi, jossa Katri Helena vieraili lyhyesti Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin apuvalmentajana.

Nyt ikuinen ilopilleri on tekemässä paluuta. Hänet nähdään Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman uuden kauden toisessa jaksossa, jossa hän on yksi yllätettävistä. Ohjelmassa legendaarinen näyttelijä Seela Sella on suunnitellut rakkaalle ystävälleen yllätyksen, jonka hän esittää yhdessä lauluyhtye Club for Fiven kanssa.

Yllätys saa Katri Helenan tunnekuohun valtaan ja hän itkee sekä nauraa samaan aikaan.

– Ihanaa, ihanaa, ihanaa!, hän huutaa, kun upea ja tunteisiin vetoava esitys on päättynyt.

Katri Helena tekee maalis-huhtikuussa konserttisalikiertueen, jonka esiintymispaikkakuntina ovat Lahti, Turku, Hyvinkää, Mikkeli ja Kuopio.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -sarjan uuden kauden toinen jakso on katsottavissa mtv.fi-palvelussa. Jakso esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 20.2. klo 19.30.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT

Salkkarit-tähti meni naimisiin! Katso kuva persoonallisesta häätyylistä Seiskan kuvalinkistä

Seiskan kuvaaja on ollut todistamassa, kun Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Petteri Paavola on astellut tuoreen vaimonsa kanssa kirkosta ulos.

Seiska: Sabina Särkän ja aviomiehen julkinen toiminta hämmästyttää

Seiska kertoo saaneensa jo pidemmän aikaa vihjeitä, että Sabina Särkän avioliitto olisi ajautunut jonkinlaiseen kriisiin. Miss Suomen perintöprinsessana...

Seiska: Piritasta eronnut Niklas Hagman löysi uuden rakkaan!

Seiska tietää kertoa, että entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hänen on nähty lomailevan Kreikassa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Kaksikko...

Saija Tuupanen joutui hakeutumaan hoitoon – ainakin yksi keikka peruttu

Saija Tuupanen kertoo Instagramissa sairastuneensa. - Voi änkeröinen! Ääni katosi ja täällä matkataan lääkäriin, suosikkilaulaja selostaa.

Seiska: Vesa-Matti Loirin, 77, terveydentila romahti – joutui sairaalahoitoon

Koko kansan tuntema näyttelijä ja muusikko Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Asiasta kertoi Seiskalle rakastetun viihdetaiteilijan lähipiiri.

Seiska: Vesa-Matti Loirin terveysongelmat pahenivat tragedian myötä

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Viihteen monitaituri on kärsinyt...

Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa

Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Seiska: Stefan Thermanilta meni koti alta

Seiska uutisoi, että kohuliikemies Stefan Therman on joutunut muuttamaan pois asunnostaan Helsingin kantakaupungin arvokorttelista. Seiskan mukaan Thermanin naapurit saivat...

Vappu Pimiä miehelleen: ”Se oli sen sormuksen loppu”

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Vappu Pimiä lomaili äskettäin miehensä Teemun kanssa kotimaassa. Pimiä kuvaili matkaa aikuisten "pussailulomaksi" ilman lapsia.

Seiska paljasti salaloman! Vaihtoiko Erika Vikman Dannyn goottirokkariin?

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen laulaja "Jyrki 69" Linnakivi, 53, nähdään syksyllä Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka kuvattiin...