Kehonrakennuksen kaksinkertainen Suomen mestari Johannes Loima, 27, on kuollut


Suomen Kehonrakennusliitto on julkaissut tänään tiistaina Instagramissa suru-uutisen. Kehonrakennuksen kaksinkertainen Suomen mestari Johannes Loima on kuollut lauantaina 27-vuotiaana.

– Suomen Kehonrakennusliitto Ry ottaa osaa suruun ja toivoo voimia Johanneksen perheelle. Lahjakas urheilija ja hieno persoona on poissa, mutta säilyy muistoissamme ja jää kehonrakennuksen historiaan yhtenä lahjakkaimpina urheilijoina kautta aikojen lajissamme, Kehonrakennusliitto kirjoittaa.

Liitto julkaisi samalla myös Loiman perheen koskettavan tekstin:

”Johannes muistetaan kehonrakennuksen kaksinkertaisena Suomen mestarina ja useista muista mitalisijoistaan eri kilpailuissa.

Johannes uupui pitkään jatkuneiden vaikeuksien myötä, eikä apu ehtinyt ajoissa. Hänen perheensä haluaa olla asiasta avoin, jotta mielen sairaudet otettaisiin vakavasti ja mielenterveyden palvelut korjattaisiin. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Perhe toivoo nyt yksityisyyttä surussaan ja kiittää Kehonrakennusliittoa Johanneksen tukemisesta.

Ikuinen muisto, Johannes Loima 26.9.1993-30.1.2021.”

Johannes Loima voitti vuosina 2018 ja 2019 alle 90-kiloisten Suomen mestaruuden. Viime vuonna hän otti nimiinsä Punkaharjulla Caveman Classic -tapahtuman overall-voiton.

Alla Suomen Kehonrakennusliiton julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT