Kirja: Dannyn sihteeri synnytti aviottoman lapsen – taustalla melkoinen draama


Tällä viikolla julkaistiin Sauli Miettisen kirjoittama kirja Pepe Willberg Muuttuvat tiet. Siinä tuodaan muun muassa esiin laulajan suhde Dannyn pitkäaikaiseen sihteeriin Leila Salmelaiseen.

Monikaan ei muista, että Pepe Willbergilla ja Dannyn sihteerillä on yhteinen lapsi. Kirjassa tuodaan esiin, että Dannyn ja Armin suhde olisi ajanut Leilan Pepen syliin.

– Kun kiertue pysähtyi Parikkalassa, Leila näki Armin hiippailevan yöksi Dannyn hotellihuoneeseen. Lukitun hotellihuoneen oven taakse jätetty nainen meni täysin pois tolaltaan ja kolkutti Pepen huoneen oveen. Vaikutti siltä kuin Leilan koko maailma olisi romahtanut, kirjassa kuvaillaan.

Pepe oli lohduttanut naista parhaansa mukaan. Tämän jälkeen Leila oli kuulemma hakeutunut yhä uudelleen ja uudelleen Pepen seuraan.

– Tapailujen seurauksena Leila tuli kuitenkin raskaaksi, mikä oli Pepelle melkoinen šokki – hänestä tulisi isä jo kolmannen kerran. He eivät edes seurustelleet, joten ajatus yhteisestä lapsesta tuntui lähinnä kiusalliselta, kirjassa muotoillaan.

Lisäksi teoksessa väitetään, etteivät Dannyn ja Leilan välit olisi olleet pelkästään ammatilliset, ainakaan molempien osapuolien suunnalta.

– Leila kuitenkin halusi lapsen ja on myöhemmin jopa kuvannut Pepeä ”elämänsä suureksi rakkaudeksi”. Pepe pitää kommenttia järjettömänä ja uskoo, että Leilan todellinen rakkauden kohde on aina ollut Danny.

SUOSITUIMMAT