Kohuparin raju riita lentokoneessa! Seiska julkaisi kuvan – ”Stefu jätti minut”


Suomen historian suurimman huume- ja dopingrikosvyyhdin, Katiskan, ympärillä on vellonut myös melkoisia suhdekohuja.

Katiskassa pääsyytettyihin kuuluvan Niko Ranta-ahon entinen avovaimo Sofia Belórf jätti Ranta-ahon ja alkoi seurustella Ranta-ahon kaverin, Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin kanssa. Pettämisestä kuullut Aitolehti erosi Thermanista ja Ranta-aho suivaantui ”entisen kaverinsa” toiminnasta.

Ranta-ahon vapauduttua viime viikolla pitkästä tutkintavankeudesta, hän löysi nopeasti rinnalleen uuden kaunottaren, Belórfin tavoin Miss Helsingiksi kruunatun Katrie Dalerin.

Therman ja Belórf olivat Ranta-aho vapautumisen aikaan lomailemassa Monacossa. Seiskan mukaan parin välit viilenivät ex-puolison vapautumistiedosta ja Therman raivostui saatuaan tietää Belórfin lähetelleen salaa viestejä Ranta-aholle.

Nyt Seiska on julkaissut kuvan kohuparin juhannusaattona tapahtuneelta paluulennolta. Kuvassa Belórf ja Therman ovat lentokoneessa kasvomaskit päällään jäätävissä tunnelmissa. Seiskalle kerrottiin, että pari riiteli matkalla äänekkäästi.

– Stefu ja Sofia riitelivät kovaäänisesti lähes koko lennon ajan. Sofia valitti kovaan ääneen, että haluaisi mennä kotiin. Stefu ärjyi takaisin, että Sofia saa mennä minne haluaa, kanssamatkustajat kertoivat Seiskalle.

– Koneen laskeuduttua Sofia soitti heti kaverilleen ja valitti Stefun jättäneen hänet Monacossa. Me muut matkustajat seurasimme heitä ihmetellen.

Kohupari bongattiin juhannuksena Hangosta terassilla ihmisten seassa, vaikka lento tuli Ranskan kautta, jossa koronaepidemia on vellonut rajuna ja josta palaaville hallitus on suositellut kahden viikon omatoimista karanteenia.

Seiskan mukaan kohupari ei reagoinut mitenkään toisiinsa somessa keskiviikkoiltaan saakka, jolloin Therman julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan Belórfista lapsen kanssa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT