Kohurokkari Archie Cruz ja amerikkalainen alusvaatemalli: Ero! Rakkaus kukoisti vielä toissapäivänä


Santa Cruz -yhtyeen kohuttu nokkamies Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen ilmoitti Instagramissa purkaneensa kihlauksensa yhdysvaltalaisen alusvaatemallin Katelynin kanssa.

– Surullista, mutta totta: Äitini sanoi, että tätä ei kannata kertoa julkisesti, mutta koska kaikki muukin tekemämme oli julkista, niin tämäkin saa sitä olla, Archie aloitti kirjoituksensa.

Tekstistä päätellen eropäätös ei ollut yhteinen.

– Minusta riippumattomista syistä, olen erittäin pahoillani joutuessani ilmoittamaan, että minä ja Katelyn olemme purkaneet kihlauksemme tänään. Purkitan loput levytykseni Los Angelesissa toukokuussa ja sitten muutan takaisin Suomeen.

Archie ei halua spekulaatioita eron syistä.

– Pyydän faneja ja seuraajiani kunnioittamaan yksityisyyttämme, ja olemaan spekuloimatta tätä ja kääntämättä veistä vielä enempää, vaan antakaa sen sijaan meidän parantua rauhassa. Olen luonnollisesti musertunut, mutta jotkut asiat eivät vain ole omassa hallinnassa.

Archie toivottelee vielä lopuksi kaikille rakkautta ja toivoa paremmasta huomisesta.

https://www.instagram.com/p/B_lqjABALrQ/

Archie tapasi Katelynin viime syksynä ja kihlasi hänet melko nopeasti. Pari asettui asumaan Los Angelesin pohjoispuolella sijaitsevaan Venturaan. Häitä suunniteltiin kesäksi.

Archie julkaisi vielä toissapäivänä rakkauden täyteisen yhteiskuvan ja kehui kuvatekstissä kihlattuaan itsensä kestämisestä kahden kuukauden ajan koronakaranteenissa. Hän myös lisäsi, että Katelyn on ehdottomasti hänelle ”se oikea”.

https://www.instagram.com/p/B_i_T2qHkH5/

Pari nousi alkuvuodesta otsikoihin, kun paljastui, että he olivat julkaisseet yhteisiä aikuisviihdevideoita. Archie kertoi tuolloin kyseisten videoiden olevan heidän yhteinen harrastuksensa.

Archie on ollut kohuotsikoissa aiemminkin. Vuonna 2018 Santa Cruzin alkuperäiset jäsenet heittivät hänet USA:ssa keikkabussista ja pian sen jälkeen erosivat bändistä. Sittemmin Archie värväsi uudet soittajat ja jatkoi bändin luotsaamista.

Archie Cruz nähdään myöhemmin myös Suomen televisiossa yhtenä All Together Now -sarjan tuomareista.

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT

Tältä suomalaisten ulkonäköä arvostellut Anu Saagim näyttää nyt – katso tuoreet kuvat

Anu Saagimia ei ole juuri viime aikoina suomalaisissa otsikoissa näkynyt. Muutamia vuosia taaksepäin tilanne oli kuitenkin aivan toinen. Anun...

Syksyn sävel -voittaja lohduttomana Hymylle: ”Kuolen pian”

Kaksinkertainen Syksyn sävel -voittaja Kyösti Roth, 69, on kertonut Hymylle traagisesta tilanteestaan. – Minulla on paha keuhkoahtauma, joten en...

Keskisen kyläkaupassa ja S-kaupoissa myyty tuote vedetty myynnistä

Ruokavirasto on ilmoittanut Keskisen kyläkaupassa ja S-ryhmän kaupoissa myydyn tuotteen takaisinvedosta. Kyseessä on Gluteeniton hieno tattarijauho, jota on myyty...

Kolmivuotiaan käsi irtosi – lääkärien ihmeteko hämmentää, kuvalinkki ei ole herkille!

Kolmivuotiaan pojan onnettomuus on osoitus siitä kuinka paljon ihmiskunnan tulisi olla kiitollinen ja osoittaa suurta kunnioitusta lääketieteelle ja lääkäreille.

Mihin hävisi Loirin omaisuus? IS: 40 000 euroa velkaa

Muun muassa Iltasanomat on tänään uutisoinut elokuussa menehtyneen Vesa-Matti Loirin julki tulleesta testamentista. Asiakirjoista käy ilmi Loirin jaettavan omaisuuden suuruus.

IS: Loiri testamenttasi ex-vaimolleen jättisumman – lapsille soittimia

Iltasanomat ja Seiska on uutisoinut elokuussa menehtyneen Vesa-Matti Loirin testamentin sisällöstä. Siitä käy ilmi, että viihdetaiteilija halusi muistaa lastensa lisäksi entisiä puolisoitaan.

Apu: Marko Hietala, 56, ja Cami-rakas saivat lapsen!

Nightwish-yhtyeen entinen basisti-kitaristi ja laulaja Marko Hietala, 56, ja hänen vaimonsa Cami ovat saaneet tyttövauvan. Asiasta kertoo Apu-lehti. – Vauva on...

Nanna Karalahti paljastaa, miten sai avioliittonsa pelastettua

Nanna Karalahti on avannut sosiaalisessa mediassa hyvin henkilökohtaisiakin aiheita. Nyt hän on kertonut seuraajilleen, miten hän on saanut aviomiehensä Jere Karalahden kanssa...

Seiska: Annika Saarikko biletti riehakkaasti pikkujouluissa – kuvalinkki

Valtiovarainministeri Annika Saarikko, 39, vietti Keskustapuolueen pikkujouluja railakkaissa merkeissä Kuopion Apteekkari-ravintolassa. Paikalla ollut henkilö kertoi Seiskalle Annikan bilettämisestä:

Mikä yhdennäköisyys! Sanna Marin ja Uuden-Seelannin pääministeri näyttävät aivan sisaruksilta – kuva

Pääministeri Sanna Marin, 37, julkaisi eilen Instagram-tililleen kuvia Uuden-Seelannin vierailultaan. Hän kirjoitti postauksen yhteyteen seuraavaa: ”Oli ilo vierailla Uudessa-Seelannissa...