Kohurokkari Archie Cruz ja amerikkalainen alusvaatemalli: Ero! Rakkaus kukoisti vielä toissapäivänä


Santa Cruz -yhtyeen kohuttu nokkamies Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen ilmoitti Instagramissa purkaneensa kihlauksensa yhdysvaltalaisen alusvaatemallin Katelynin kanssa.

– Surullista, mutta totta: Äitini sanoi, että tätä ei kannata kertoa julkisesti, mutta koska kaikki muukin tekemämme oli julkista, niin tämäkin saa sitä olla, Archie aloitti kirjoituksensa.

Tekstistä päätellen eropäätös ei ollut yhteinen.

– Minusta riippumattomista syistä, olen erittäin pahoillani joutuessani ilmoittamaan, että minä ja Katelyn olemme purkaneet kihlauksemme tänään. Purkitan loput levytykseni Los Angelesissa toukokuussa ja sitten muutan takaisin Suomeen.

Archie ei halua spekulaatioita eron syistä.

– Pyydän faneja ja seuraajiani kunnioittamaan yksityisyyttämme, ja olemaan spekuloimatta tätä ja kääntämättä veistä vielä enempää, vaan antakaa sen sijaan meidän parantua rauhassa. Olen luonnollisesti musertunut, mutta jotkut asiat eivät vain ole omassa hallinnassa.

Archie toivottelee vielä lopuksi kaikille rakkautta ja toivoa paremmasta huomisesta.

https://www.instagram.com/p/B_lqjABALrQ/

Archie tapasi Katelynin viime syksynä ja kihlasi hänet melko nopeasti. Pari asettui asumaan Los Angelesin pohjoispuolella sijaitsevaan Venturaan. Häitä suunniteltiin kesäksi.

Archie julkaisi vielä toissapäivänä rakkauden täyteisen yhteiskuvan ja kehui kuvatekstissä kihlattuaan itsensä kestämisestä kahden kuukauden ajan koronakaranteenissa. Hän myös lisäsi, että Katelyn on ehdottomasti hänelle ”se oikea”.

https://www.instagram.com/p/B_i_T2qHkH5/

Pari nousi alkuvuodesta otsikoihin, kun paljastui, että he olivat julkaisseet yhteisiä aikuisviihdevideoita. Archie kertoi tuolloin kyseisten videoiden olevan heidän yhteinen harrastuksensa.

Archie on ollut kohuotsikoissa aiemminkin. Vuonna 2018 Santa Cruzin alkuperäiset jäsenet heittivät hänet USA:ssa keikkabussista ja pian sen jälkeen erosivat bändistä. Sittemmin Archie värväsi uudet soittajat ja jatkoi bändin luotsaamista.

Archie Cruz nähdään myöhemmin myös Suomen televisiossa yhtenä All Together Now -sarjan tuomareista.

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT