Lähipiiri: Monacon ruhtinatar Charlene oli menettää henkensä


Monacon ruhtinatar Charlenen terveydentilasta on liikkeellä sangen ristiriitaista tietoa. Viime viikolla ruhtinas Albert kertoi vaimonsa kärsivän henkisestä ja fyysisestä väsymyksestä. Mies kuvaili, ettei Charlene kykene ”normaaliin elämään”.

Pian Albertin lausunnon jälkeen lukuisat ranskalaislehdet uutisoivat, että ruhtinatar kärsisi vakavasta lääkeriippuvuudesta. Hänen kerrottiin olevan vieroitushoidossa.

Tällä viikolla Page Six -sivusto kuitenkin uutisoi, että Charlenen tilan romahtamisen syy liittyisi hänen sairastamaansa vakavaan nenä-, nielu- ja korvatulehdukseen. Ruhtinas Albertkin on aikoinaan kertonut vaimonsa sairaudesta. Hän totesi sen olleen syy sille, ettei Charlene pystynyt palaamaan Etelä-Afrikasta Monacoon puoleen vuoteen.

Sisäpiiristä kuitenkin kummeksutaan ruhtinaan viimeaikaisia lausuntoja.

– On epäreilua, että hänet esitetään siinä valossa, että hänellä olisi henkisiä tai emotionaalisia ongelmia. Emme tiedä, miksi palatsi vähättelee sitä, että Charlene melkein kuoli Etelä-Afrikassa, eräs lähde muotoilee.

Sisäpiiristä on myös kerrottu, että ruhtinattaren laihtumisen syynä on yksinkertaisesti se, ettei hän ole pystynyt syömään sairauteen liittyvien leikkausten vuoksi.

– Hän on pystynyt vain juomaan nesteitä pillin avulla, siksi hän on menettänyt lähes puolet painostaan.

SUOSITUIMMAT