Shokkipaljastus Monacon ruhtinatar Charlenen tilanteesta: ”Ei kykene normaaliin elämään”


Monacon ruhtinatar Charlenen tilanne on jo pitkään herättänyt huolestuneisuutta ympäri maailman. Hän matkusti toukokuussa Etelä-Afrikkaan ja matkan piti alun perin kestää kymmenen päivää. Lopulta ruhtinatar oli pois kotimaastaan ja kuusivuotiaiden lastensa sekä aviomiehensä luota puoli vuotta.

Monet tahot spekuloivat syyn Etelä-Afrikassa viipymiseen liittyvän avio-ongelmiin. Ruhtinattaren tiedotettiin kuitenkin sairastuneen vakavaan hengitystieinfektioon, jonka vuoksi häntä oli operoitu useampaan otteeseen.

Viime viikon maanantaina Charlene palasi viimein Eurooppaan. Hän vaikutti kuvissa hoikistuneen entisestään. Nyt ruhtinas Albert on antanut People-lehdelle haastattelun, jossa hän tekee shokkipaljastuksen vaimonsa tilanteesta.

Ruhtinattaren kerrotaan kärsivän sekä fyysisestä että psyykkisestä uupumuksesta. Albert kuvailee väsymystä ennenkuulumattomaksi. Hän kertoo, ettei hänen vaimonsa ollut syönyt eikä nukkunut kunnolla useampaan päivään.

Ruhtinaan mukaan Charlene ei kyennyt ”suoriutumaan virallisista velvoitteista, elämästä yleisesti tai edes perhe-elämästä”. Hänen tilanteensa oli huonontunut vain muutaman tunnin kuluttua matkalta paluun jälkeen.

Tästä syystä ruhtinatar on toipumassa hoitolaitoksessa, joka valikoitui yksityisyyssyistä Monacon ulkopuolelta. Hoitojakson arvioidaan kestävän viikkoja.

Albert muotoili Charlenen tilan johtuvan useista tekijöistä, jotka ovat yksityisasioita. Hän kumosi samalla väitteet avio-ongelmista tai esimerkiksi syöpään sairastumisesta.

SUOSITUIMMAT