Laulaja Hanna Pakarisen mies haukkui, oli mustasukkainen, riehui veitsen kanssa…


Laulaja Hanna Pakarisesta, Suomen ensimmäisestä Idols-voittajasta, on tehty kirja. Hän voitti kisan tasan 20 vuotta sitten.

Anu Räsäsen kirjoittamassa ja kustannustalo Johnny Knigan kustantamassa kirjassa Elämä naurattaa – Hanna Pakarinen laulaja kertoo varsin värikkään elämäntarinansa.

43-vuotias laulaja seurusteli kertomansa mukaan vainoharhaisen, mustasukkaisen ja aggressiivisen miehen kanssa. Mies joi paljon.

Mies rajoitti laulajan elämää, haukkui ”bändih-oraksi” ja epäili kaikkea. Hanna ei saanut enää mennä minnekään, saati meikata.

Erästäkin yötä Hanna muistelee kirjassa näin:

”Mies huusi ja potki minut alas sohvalta. En muista tarkalleen, mitä sitten tapahtui, mutta jossain vaiheessa hän juoksi keittiöön ja tuli sieltä takaisin leipäveitsen kanssa. Istuin maassa ja mietin, että nyt minulta lähtee henki, kun mies tuli raivoissaan kohti leipäveitsen kanssa…”

Hanna pääsi lopulta irti toksisesta suhteesta.

Kirjassa Hanna kertoo rajun elämänsä askelmerkit; niistä on seurannut muun muassa burnout, masennus traumaperäinen stressihäiriö. Hoidoksi määrättiin masennuslääkitys ja kolmen vuoden psykoterapia.

Kirjan kansi alla:

SUOSITUIMMAT