Leijonien kansanjuhlan liput loppuivat hetkessä! Ilmaisia lippuja kaupitellaan nyt sadoilla euroilla – näin näet juhlan televisiosta


Jääkiekon miesten olympiakultaa ja naisten olympiapronssia juhlistetaan tänään maanantaina Helsingin Olympiastadionilla klo 19 alkavassa kansanjuhlassa 20 000 hengen voimin.

Kansanjuhlaan tarvittavat liput ovat ilmaiset, mutta ne piti varata ja tulostaa itse. Kysyntä oli kiihkeää. Jääkiekkoliiton viestintäpäällikkö Henna Malmberg kertoi Helsingin Sanomille, että liput loppuivat vain noin 20 minuutissa. Sen jälkeen niitä alkoi ilmestyä muun muassa Tori.fi-sivustolle maksullisesti. Trokarit ovat kaupitelleet ilmaisia lippuja jopa 250 eurolla. Alla olevassa kuvassa kaupitellaan viittä lippua 900 eurolla Tori.fi-sivustolla.

leijonat-kansanjuhla-kuva-tori-fi
Kuvakaappaus Leijonien kansanjuhlan lipusta (Tori.fi)

Malmberg pahoittelee tapahtunutta.

– Tarkoitus on, että pääsee ilmaiseksi juhlimaan. Toivomme, että kukaan ei ala tällä rahastamaan. Myyminen ei ole tapahtuman hengen mukaista, Malmberg sanoo HS:lle.

Kansanjuhlan esiintyjistä ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta tapahtuman voi katsoa televisiosta TV5-kanavalta tai discovery+ -suoratoistopalvelusta.

Helsinkiin on ennustettu illaksi sakeaa lumisadetta.

Ylin kuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT