Liigaa suorana Subilla joka viikko runkosarjan loppuun saakka – poimi talteen päivämäärät!


Vauhdikkaasti etenevää Liigan runkosarjaa seurataan tiiviisti C Moressa ja MTV:n kanavilla. Liiga-viikon käynnistää jatkossa maanantai-iltojen Hockey Night Extra, joka tarjoilee Liigan mielenkiintoisimmat puheenaiheet ja kiinnostavimmat persoonat – oranssitakkien seikkailuja unohtamatta.

Startti uuteen Liiga-viikkoon otetaan myös kevään aikana MTV3-kanavan maanantai-illoissa klo 22.35. Oranssitakit ovat nyt vierailleet Hockey Night – Tien päällä -kiertueellaan kaikilla Liiga-paikkakunnilla, joten Hockey Night Extran on aika ottaa ohjelmapaikka haltuun.

Puolituntinen Hockey Night Extra keskittyy Liigan mielenkiintoisiin puheenaiheisiin ja tutustuu joka viikko värikkäisiin, kaukalosta tai sen ulkopuolelta tuttuihin kiekkopersooniin C Moren tähtien ja vieraiden johdolla. Myös oranssitakkinen kaksikko Ari Vallin ja Siim Liivik jatkaa seikkailujaan lätkä-Suomen kulisseissa, ja samalla saadaan ammattitason vinkkejä myös jään puolelta. Hockey Night Extran 8.2. nähtävää avausjaksoa tähdittää myös supersuositun JVG-yhtyeen VilleGalle.

– Luvassa on koko kevään ajan korkealaatuista kiekkoviihdettä kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Nostamme viikko-ohjelmissa ja studioissamme esiin ajankohtaisia Liigan ilmiöitä ja tarinoita – unohtamatta asiantuntijakaartimme tiukkaa näkemystä ja syväluotaavaa analyysiä, summaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

Runkosarjan loppuun asti Subilla nautitaan live-kiekosta joka perjantai. Katseet illan otteluun suunnataan klo 18.00 alkavassa Hockey Night Live -ennakkostudiossa, josta siirrytään suoran ottelulähetyksen pariin. Koko C Moren Liiga-ohjelmisto on katsottavissa Telia Liigapassilla C Moresta ja Telia TV:stä.

Poimi alta talteen Subin lätkäpäivän ohjelma aina runkosarjan loppuun saakka. Kolmen viimeisen viikon otteluvalinnat tehdään myöhemmin, jotta runkosarjan loppuun valikoituvat kuumimmat kamppailut playoffs-paikoista.

Hockey Night Live -ennakkostudiot ja Liiga-lähetykset Subilla:

12.2. Sub klo 18.00, Ässät – HIFK
19.2. Sub klo 18.00, Tappara – Lukko
26.2. Sub klo 18.00, Ilves – Sport
5.3. Sub klo 18.00, HIFK – Kärpät
12.3. Sub klo 18.00, Ässät – Lukko
19.3. Sub klo 18.00, TPS – Pelicans
26.3. Sub klo 18.00, otteluvalinta julkaistaan myöhemmin
2.4. Sub klo 18.00, otteluvalinta julkaistaan myöhemmin
9.4. Sub klo 18.00, otteluvalinta julkaistaan myöhemmin

Liigan runkosarja päättyy tiistaina 13.4.

SUOSITUIMMAT