Linda Lampenius raivostui tv-toimittaja Ivan Puopololle!


Linda Lampenius on käärmeissään Huomenta Suomen -toimittaja Ivan Puopololle. Linda oli hiljattain Puopolon haastateltavana, ja teemana piti olla ensi kuussa alkava Lindasta itsestään kertova Linda-tv-dokumenttisarja.

-Toimittaja Puopolo oli saanut kaikki 4 jaksoa tulevasta dokkarisarjastani katsottavaksi tuottajaltaan jo viime viikolla, jotta voisimme keskustella sarjan sisällöstä ja tekoprosessista. Juuri ennen haastattelua Puopolo sanoi, ettei hän ollut katsonut jaksoja. Syyksi hän ilmoitti, ettei myöskään koskaan lue kirjailijoiden kirjoja, kun he tulevat vieraiksi Huomenta Suomeen, Linda raivoaa naisten Facebook-ryhmässä.

-Haluaisin kuulla mielipiteenne ja saada apua teiltä asiasta joka koskee sitä miten jotkut miehet vieläkin kohtelevat naisia alentavasti (ja täysin eri tavalla kuin miehiä) mediassa, hän jatkaa.

Nainen kertoo lentäneensä Helsinkiin Tukholmasta. Ja tämä oli Puopolon kunnioitus häntä kohtaan, Linda mietiskelee.

Linda kertoo myös, ettei Puopolo unohtanut kyseenalaistaa hänen tekojaan ja lisäksi puhua hänelle tavalla, jonka hän koki olevan epäkunnioittava.

-Jos olette sitä mieltä, että esimerkiksi tämä Puopolo ei ole kovinkaan ystävällinen näissä tilanteissa niin ainut keino millä me naiset voimme vaikuttaa asiaan on se että lähetämme palautetta kanavalle tai ohjelman tuottajalle, Linda ohjeistaa naisille tarkoitetun Facebook-ryhmän päivityksessään.

Toivottavasti kukaan ei vain syytä nyt Lindaa maalittamisesta.

SUOSITUIMMAT