Liveurheilu palaa kanaville – UFC 249 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Viaplayssa ja Viasatilla


Muutamaankin kertaan siirretty UFC 249 otellaan vihdoin varhain sunnuntaiaamuna 10. toukokuuta. Dana White väläytteli pitkään tapahtumapaikaksi mm. salaista yksityissaarta, mutta näyttämönä toimii lopulta Jacksonvillessa Floridassa sijaitseva VyStar Memorial Arena. Tapahtuma otellaan koronaviruksen takia ilman yleisöä. Ottelut ovat katsottavissa Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.

Tapahtuman pääottelussa ratkaistaan kevytsarjan väliaikainen mestaruus. Kamppailussa kohtaavat peräti 12 ottelua peräkkäin UFC:ssä (Ultimate Fighting Championship) voittanut Tony Ferguson, sekä kolme edellistä otteluaan ensimmäisen erän tyrmäyksellä klaarannut Justin Gaethje.

Väkevän ottelukortin toisessa pääottelussa on pelissä kääpiösarjan mestaruus. Hallitseva mestari, viiden ottelun voittoputkessa kaahaava ja myös kärpässarjan mestaruutta aiemmin hallussaan pitänyt Henry Cejudo kohtaa yli kolmen vuoden tauon jälkeen UFC:hen palaavan Dominick Cruzin, jonka urasaldo on näyttävä 22 voitolla ja vain kahdella tappiolla. Cruz on UFC:n entinen kärpässarjan mestari.

Tapahtumassa nähdään lisäksi mm. raskaassa sarjassa kolme peräkkäistä ottelua noin minuutissa voittanut kovalyöntinen Francis Ngannou, sekä tammikuussa Conor McGregoria vastaan otellut Donald Cerrone.

Tapahtuma alkaa varhain sunnuntaiaamuna klo 03:00. Tapahtuman selostavat suomeksi Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen.

Main Card

Lightweight – Tony Ferguson vs. Justin Gaethje
Bantamweight – Henry Cejudo (c) vs. Dominick Cruz
Heavyweight – Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik
Featherweight – Jeremy Stephens vs. Calvin Kattar

Prelims

Welterweight – Donald Cerrone vs. Anthony Pettis
Heavyweight – Alexey Oleynik vs. Fabrício Werdum
Women’s Strawweight – Carla Esparza vs. Michelle Waterson
Middleweight – Uriah Hall vs. Ronaldo Souza
Heavyweight – Greg Hardy vs. Yorgan de Castro

– Hienolla pääottelulla jatkaa UFC toimintaansa. Toki Tony Fergusonia vastaan unelmaottelussa, olisi asettunut Habib Nurmagomedov tai hyvin treenannut Conor McGregor. Mutta eteenpäin tuleva ja painavasti lyövä Justin Gaethje nostaa takuulla kamppailun tähtiloistoon. Veikkaan tasaista ja jopa täyden ajan ottelua. Jo viisi kerta peruttu Habib Nurmagomedovin vs. Tony Fergusonin kohtaaminen siirtyy tulevaisuuteen ja eiköhän me saada Conorkin hämmentämään soppaa, kun yleisö saa olla paikalla katsomoissa ja mediakiertueet on taas sallittuja, sanoo illan selostava Jani Rajalin.

​Tapahtumaan voi virittäytyä jo lauantai-iltana, kun Viasat Urheilulla ja Viaplayssa näytetään aiempia kevytsarjan mestaruusotteluita. Ilta pitää sisällään mm. Khabib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin välisen kohuottelun syksyltä 2018. Mestaruusotteluiden lisäksi illan aikana nähdään sekä Tony Fergusonin että Justin Gaethjen edelliset kamppailut.

UFC on ilmoittanut, että Jacksonvillessä otellaan seuraavan kerran jo torstaina 14. ja sunnuntaina 17. toukokuuta. Nämäkin ottelut tullaan näkemään Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.

Lähde ja kuva: NENT Group

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT