Maisa Torppa järkyttyi vauvaansa kohdistuneesta törkeästä pilailusta: ”Keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve ihminen”


Kohukaunotar Maisa Torppa, 30, avautui sunnuntaina Instagram-tilillään törkeästä pilailusta, jota on tehty hänen tyttövauvastaan.

Torppa oli tehnyt miehensä Mikon kanssa päätöksen julkaista 102 000 seuraajan yksityisellä Instagram-tilillään kuvia vauvasta siten, että lapsen kasvot eivät näy. Tämä ei ilmeisesti ole kaikkia miellyttänyt, sillä Torppa sai kuulla sunnuntaina seuraajaltaan, että vauvasta oli tehty törkeää pilaa eräällä keskustelupalstalla.

– Hän sitten lähetti screenshotin, jossa jollain kurapalstalla oltiin muokattu mun lapselle kasvot ja häntä haukuttiin tämän muokatun kuvan kanssa aivan järkyttävillä sanoilla. Tuntui että mun sydän pysähtyi, järkyttynyt Torppa kirjoittaa Instagramissa.

Torppa kertoo tottuneensa julkisuuden henkilönä myös ulkonäköönsä kohdistuvaan kritiikkiin, mutta vetää rajan lapsiinsa.

– Tiedän että keskustelupalstoilla ei kirjoita yksikään terve ihminen kenellä on omassa elämässään asiat hyvin. Mutta lapsen haukkumisessa menee raja. Sen sairaampaa ei ole. Mun lapsista ei haukuta yhtäkään!! Siitä mä pidän huolen. Eli siihen taisi loppua tämä vauva-arjen päivittäminen someen. Ainakin nyt tuntuu siltä…

29.7.2021 syntyneen tyttövauvan lisäksi pariskunnalla on aiemmista liitoistaan molemmilla yksi lapsi.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT