Maisa Torppa kertoo itkien painonnousustaan televisiossa


Tuoreessa Gossip Moms -jaksossa palataan viime kevään tapahtumiin. Tuolloin Seiska julkaisi Maisa Torpasta paparazzikuvat. Julkkiskaunotar oli lähdössä työpaikaltaan Helsingin Kallion vanhasta virastotalosta, jossa hän vastaili koronaneuvontapuhelimeen.

Maisa musertui lehden ilmestyttyä ja koki, että häntä on haukuttu lihavaksi.

– Minulla on viime päivien aikana ollut todella vaikea ottaa kameraa käteen. Minua on satuttanut, surettanut ja koskenut ihan hirveästi se, että minun ulkonäköäni on haukuttu Seiskassa, Maisa kuvailee tuntojaan kameralle.

Myöhemmin nainen kuitenkin piristyy. Hän on ollut neuvolassa ja kuullut, ettei hänen painonsa ole juurikaan noussut raskaudesta huolimatta.

– Minua itkettää, kun minä olen niin onnellinen… Minun painoni on noussut viikon aikana aina vain 107 grammaa, mikä on kuulemma aivan liian vähän. Joten minä en ole lihava. Minä en ole lihava, vaikka minua lehdessä sillä tavalla haukutaan, Maisa selostaa kyynelten seasta.

SUOSITUIMMAT