Maisa Torppa kertoo, miksi hänen työnsä lentoemäntänä on päättynyt


Seiska uutisoi torstaina, että kohukaunotar Maisa Torpan työsuhde lentoemäntänä olisi purettu maaliskuussa. Lehden saamien tietojen mukaan potkujen syynä olisi ollut se, ettei Maisa ole toimittanut lentoyhtiölle terveydentilatodistusta lukuisista pyynnöistä huolimatta. Kyseessä on medikaali, joka vaaditaan ilma-aluksen henkilökunnalta.

Maisa on kuvannut tänä aamuna Instagramin stories-osioon videon, jossa hän kieltää potkujen saamisen jyrkästi. Hän selostaa olevansa äitiyslomalla. Maisa korostaa, että kaikki lentokoneessa työskentelevät jäävät jo 16. raskausviikolla pois töistä koneen säteilyn vuoksi.

Seiska kertoi Maisan työskentelevän työsuhteen päättymisen vuoksi Helsingin kaupungin koronaneuvontapuhelimen vastaajana. Tämän nainen vahvistaa todeksi videollaan. Maisa kertoo halunneensa jotain tekemistä äitiyslomalla ja koronapuhelimeen vastaaminen sopi hänelle hoitoalan koulutuksen vuoksi.

Traficomin liikennelääketieteen osastolta vahvistettiin Seiskalle, että Maisan matkustamomiehistön terveydentilatodistus eli medikaali ei ole voimassa. Syynä ei lehden mukaan ole raskaus.

SUOSITUIMMAT