Maisa Torppa kommentoi uutuuskirjan väitteitä pettämisestä


Kohujulkkis Maisa Torppa, 29, kommentoi lopultakin entisen kihlattunsa Jari Matti-Latvalan, 35, elämästä kertovan Jari-Matti Latvala – Elämän erikoiskoe -uutuuskirjan väitteitä.

Urheilutoimittaja Riikka Smolander-Slotten yhteistyössä Latvalan kanssa kirjoittamassa kirjassa muun muassa väitetään Torpan pettäneen Latvalaa vuonna 2017 Himoksella vain viikko juhannuskihlajaisten jälkeen.

– Maisa petti Jari-Mattia festarireissulla Himoksella viikko kihlajaisten jälkeen. Jari-Matti oli tapahtuneesta allapäin, mutta ei osannut reagoida oikein millään lailla. Hän hoki vain, kuinka tärkeää on saada Suomen MM-ralli hoidettua. Yritin sanoa Jari-Matille, ettei kukaan saa kohdella toista sillä tavalla, kertoi kirjassa Latvalan pitkäaikainen ystävä Joonas Myllymäki.

Myös Latvalan isosisko Mari viittasi kirjassa samaan festarimatkaan.

– Olin mukana Himoksen reissulla, enkä voinut hyväksyä siellä tapahtuneita asioita. Maisa käyttäytyi kuin sinkkunainen.

Torppa ei ole kommentoinut väitteitä, mutta julkaisi nyt Instagram Stories -osiossaan lyhyen kannanoton asiaan.

– Heippa! Moni ihmettelee, miksi en ole ottanut kantaa viime päivinä otsikoissa pyörineisiin asioihin. Tilanne on kuitenkin se, että asioihin liittyy niin paljon ikäviä helposti kumottavia valheita, joita en voi keskeneräisistä rikossyistä vielä tässä kohtaa teille avata. Valheista pettyneenä ja surullisena annan oikeustahojen hoitaa asian. Nyt keskityn totuuksiin, nykyisin onnelliseen elämääni ja ja auringonpaisteeseen. Toivotan kaikille mukavaa viikonloppua!

Torppa kertoi syyskuussa esitetyssä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa luulleensa, että kaikki oli ollut hyvin ”maailman parhaassa suhteessa” Latvalan kanssa.

– Sain yhteisellä lomamatkalla tietää, että hän oli pettänyt mua tosi, tosi monien eri naisten kanssa. En voinut uskoa sitä. Se ekaksi myönsi yhden, sitten toisen, kolmannen. Sitten rupesin itse selvittämään ja sitten niitä tuli koko ajan lisää ja lisää, Torppa tilitti ohjelmassa Veitolalle.

Sen jälkeen kun Torppa ja Latvala peruivat 2019 syksyllä uudenvuoden häät ja purkivat kihlauksensa, Torppa muutti asumaan Mikon luokse, jota Seiska kuvaili Torpan salarakkaaksi. Lehden mukaan Torppa oli tapaillut miestä jo 2019 keväästä lähtien. Torppa avioitui Mikon kanssa ystävänpäivänä.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT