Maisa Torppa paljasti, miksi työsuhde lentoyhtiöön päättyi: ”Kaduttaa”


Maisa Torppa on kommentoinut Instagramissa Seiskassa viime kuukausina julkaistuja juttuja, jotka liittyvät häneen. Yksi niistä on maaliskuinen uutinen, jossa Maisan kerrottiin saaneen potkut.

Tuolloin raskaana ollut julkkiskaunotar kertoi tuoreeltaan, että hän oli jäänyt äitiyslomalle. Maisa selvitti Instagramin stories-osiossa, että kyse on normaalista käytännöstä. Kaikki lentokoneessa työskentelevät jäävät jo 16. raskausviikolla pois töistä koneen säteilyn vuoksi.

Nyt Maisa kertoo päätyneensä lopulta irtisanoutumaan rankan kiusaamisen vuoksi.

– Tämä kaiken takana ollut henkilö ilmoitti rikosilmoituksista ja lastensuojeluilmoituksista myös työpaikalleni. Hän soitteli työaikana läpi työkavereitani ja valehteli minun pahoinpitelevän lapsia ja käyttävän huumeita… Olin tästä kaikesta niin surullinen, että sanoin itseni irti paljon rakastamastani työstä, jotta kiusaaminen loppuisi… Nyt kun olen nähnyt, että teot edelleen jatkuvat, kaduttaa se, että sanoin itseni irti, Maisa kuvailee tapahtumien kulkua.

Lukuisissa televisio-ohjelmissa esiintynyt kaunotar on ennenkin tehnyt elämässään rankkoja päätöksiä kiusaamisen vuoksi. Hän kertoi aikoinaan eronneensa Jari-Matti Latvalasta lopettaakseen kiusaamisen ja vähentääkseen median huomiota. Samaisesta syystä hän jätti nykyisen aviomiehensä Mikon kanssa avioeropaperit viime keväänä raskaana ollessaan.

Asiasta uutisoi muun muassa Como.

Seiskan uutisen Maisan potkuista löydät täältä.

SUOSITUIMMAT