Mari valosaaren avioliitto kesti alle puoli vuotta – mies tyhjensi koko talon! Tragikoominen julkaisu kiteyttää karun tilanteen


Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu radiojuontaja, kilparatsastaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Mari Valosaari meni kesällä naimisiin. Pari ehti olla noin vuoden ajan kihloissa ennen avioliittoa, joka päättyi yllättäen vain alle puolessa vuodessa.

Valosaari julkaisi viime viikolla Instagramissa kuvan, jossa hän toivotti ”hyvää sinkkujen päivää kaikille kohtalotovereille” särkyneen sydämen emojin kera. Iltalehden mukaan Valosaaren mies oli hakenut käräjäoikeudesta avioeroa 4.11.

Viikonloppuna Valosaari julkaisi Instagramissa karun kuvan lähes täysin tyhjennetystä kodistaan.

– Onneksi tämäkin kääntyy vielä vahvuudeksi 💪🏼 vaikka tämä siitä sitten seuraa, kun luottaa ja hävittää kaiken omaisuutensa parisuhteen vuoksi. Menihän ne sinänsä hyvään tarkoitukseen. 😍 Tästä nyt sit vaan puhtaalta pöydältä uusi alku, täytyy vaan ensin hommaa se pöytä. 😅

Valosaari julkaisi kuvan yhteydessä myös tragikoomisia videoita, joissa hän suunnittelee tekevänsä kaikenlaista, mutta mikään ei onnistu, koska tarvittavaa tavaraa ei enää olekaan. Kodista on viety mm. kahvinkeitin, vedenkeitin, ruokapöytä, sohva, televisio ja jopa sänky.

Avioliiton loppu oli karkea vastakohta verrattuna sen alkuun. Valosaarta kosittiin yllättäen alkuvuonna 2020 miehen isoäidin juhlien yhteydessä. Mies oli järjestänyt saksofonisteja soittamaan ja lennättänyt paikalle Valosaaren parhaan ystävän ja tyttären. Valosaari puolestaan yllätti miehensä kesäkuussa järjestämällä salaa vihkitilaisuuden, vaikka häitä piti juhlia vasta loppuvuodesta. Mies oli Valosaaren mukaan ”erittäin iloisesti yllättynyt” järjestelystä. Elokuussa mies yllätti valosaaren häämatkalla, jonka määränpää selvisi vaimolle vasta matkan aikana. Unelmien häämatka suuntautui upeaan lomakohteeseen Malediiveilla.

Alla Mari Valosaaren Instagram-julkaisu tyhjennetystä kodistaan. Videot saa näkyviin painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT