Maria Veitolalta yllättävä avautuminen: ”Pariterapiassa alkoi itku pursuta”


Maria veitola kertoo tuoreessa Instagram-julkaisussa hätkähdyttävän avoimesti tämänhetkisistä tunnoistaan.

– Oon ollut ihan lopussa. Keskiviikkona pariterapiassa alkoi itku pursuta. Terapeutin kysyessä mitä nousee pintaan sain soperrettua, että ”oon vaan niin väsynyt”.
Justhan oli joululoma. ”Haluaisin vaan olla yksin, ja että joku palvelis mua”, itkin lisää, Maria aloittaa.

Suosikkijuontaja kertoo viime aikojen olleen henkisesti erityisen raskaita. Sairastelu pakotti perheen pitkäksi ajaksi käytännössä neljän seinän sisään. Maria toteaa, ettei töiden ja perhe-elämän yhteensovittaminen ole aina helppoa.

– Mun perhe on ihana. Rakastan heitä niin. Mutta en aina jaksa. En jaksa olla äiti, puoliso, tytär. Jokin aika sitten, kun olin vaan yksi pimeä, ahdistunut mytty ja mulla oli jo perhe, lapsi ja työ, hain apua.

Maria kertoo terapeutin ohjanneen häntä miettimään, mitä hän tarvitsee parisuhteelta sekä perhe-elämältä ja mitä ei. Siitä huolimatta Maria kokee huonoa omaatuntoa keskittyessään itseensä.

– Koen usein syyllisyyttä niinä hetkinä, kun huolehdin itsestäni. En tiedä miksi. Enhän minä ole sellainen. Olen itsenäinen, vahva ja rohkea nainen. Ja silti myös kiltti, uhrautuva, itseni ja omat tarpeeni syrjään laittava nainen.

Lue koko Marian avoin tilitys alta.

SUOSITUIMMAT