Marraskuussa isänsä holhouksesta vapautunut Britney Spears on raskaana


Popin supertähti Britney Spears, 40, kertoo Instagramissa olevansa raskaana. Hän sanoo ihmetelleensä takaisin tulleita kiloja, joita hän oli pudottanut ennen Mauin-matkaa.

– Ajattelin, että ”Jopas nyt… mitä vatsalleni tapahtui???” Aviomieheni sanoi: ”Ei höpsö, olet raskaana ruoasta 🤪!!!” Joten tein raskaustestin… ja ööö, no… saan vauvan 👶🏼… 4 päivää myöhemmin tulin vähän enemmän ruokaraskaaksi 🤰🏼🙈🙈🙈 Se kasvaa!!! Jos siellä on 2… voin seota täysin 😬😬😬😬😬😬, Spears kirjoittaa Instagramissa.

Spears kertoo myös kärsineensä aiemmin synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, mutta hän aikoo nyt estää sen joogan, ilon ja rakkauden avulla.

Spears sai vuonna 2007 hermoromahduksen ja leikkasi päänsä kaljuksi. Hänen väitetään yrittäneen tuolloin myös itsemurhaa. Hän oli holhouksen alaisena 13 vuoden ajan vuodesta 2008 lähtien, kun hänen isänsä Jamie Spears, 69, hoiti tyttärensä asioita ja miljoonaomaisuutta. Spears ei voinut holhouksen alaisena esimerkiksi äänestää, mennä naimisiin tai käydä ostoksilla ilman isänsä lupaa. Spears myös sanoi, ettei voinut hankkia lasta miesystävänsä Sam Asgharin, 28, kanssa, koska hänelle oli asetettu kierukka ilman suostumusta. Hän vapautui isänsä holhouksesta oikeustaistojen jälkeen marraskuussa 2021. Viime kesänä myös levisi huhuja, että Spears olisi lopettamassa uransa.

Asghari on erittäin onnellinen Spearsin raskaudesta. Hän julkaisi Instagram-tilillään maalauksen leijonaperheestä.

– Avioliitto ja lapset ovat luonnollinen osa vahvaa, rakkauden ja kunnioituksen täyteistä parisuhdetta. Olen aina halunnut isäksi, enkä suhtaudu siihen kevyesti. Se on tärkein työ, joka minulla tulee koskaan olemaan, Asghari kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Vuodesta 2016 lähtien seurustelleet Spears ja Asghari menivät kihloihin viime syyskuussa. Spears kutsui häntä tuoreessa päivityksessään aviomieheksi, mutta mahdollisista jo järjestetyistä häistä ei ole tietoa. Spearsilla on entuudestaan kaksi lasta ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa; Sean Preston, 16, ja Jayden James, 15.

Britney Spears aloitti uransa 1990-luvulla Disney Channelin lapsitähtenä ja nousi supertähteyteen 2000-luvun taitteessa jättihiteillään ”…Baby One More Time” ja ”Oops!… I Did It Again”. Spears on yksi maailman kaikkien aikojen myydyimmistä immistä artisteista. Hänen levyjään on myyty jopa yli 150 miljoonaa kappaletta. Artikkelin yläosassa ”…Baby One More Time” -kappaleen musiikkivideo, jota on katseltu YouTubessa yli 708 miljoonaa kertaa.

Alla Spearsin ja Asgharin julkaisut.

Jos julkaisu ei näy, sen voi katsoa Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, sen voi katsoa Instagramissa.

SUOSITUIMMAT